η-ευαγγελία-σμυρνιωτάκη-αποκλειστικ-213140
©Haris Farsarakis

H Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη παραχώρησε την πρώτη της αποκλειστική συνέντευξη μετά την ανακοίνωση του ρόλου της ως νέα artistic director του οίκου Sergio Rossi, στη Vogue Greece Μαρτίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 27/2 με την Καθημερινή.

Η παγκοσμίως επιδραστική Ελληνίδα της μόδας, γνωστή και ως Style Heroine στο κοινό του Instagram, ανοίγει ένα νέο δημιουργικό κεφάλαιο στην ζωή της, μέσα από την συνεργασία της με έναν ιστορικό οίκο στο shoe design. Τα παπούτσια άλλωστε είναι το επίκεντρο σε κάθε εμφάνιση της Ευαγγελίας Σμυρνιωτάκη. «Τα sneakers ανήκουν στο γυμναστήριο!», σχολιάζει στην Έλις Κις, δίνοντας και μια γεύση από το πρώτη της συλλογή Evangelie Smyrniotaki x Sergio Rossi, που θα παρουσιαστεί σύντομα.

Η Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη μιλά ακόμα περισσότερο για παπούτσια, για όλα όσα καθορίζουν την τόσο ιδιαίτερη αισθητική της, αλλά και για την μόδα μετά την πανδημία. «Πιστεύω ότι έχουμε πάει στην εποχή της μοναδικότητας, όχι της πολυτέλειας. Αυτό μας δίδαξε η κατάσταση που βιώσαμε. Μείναμε μόνοι μας, ήταν μια άσχημη περίοδος, πολλοί έφτασαν στα άκρα. Ας πούμε ότι το παράσημο που λάβαμε ήταν ότι ανακαλύψαμε τον εαυτό μας», περιγράφει στη Vogue Greece Μαρτίου.

Διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη της Ευαγγελίας Σμυρνιωτάκη στη Vogue Greece Μαρτίου που κυκλοφορεί στις 27/2 με την Καθημερινή, ένα τεύχος που αγκαλιάζει τον κάθε σωματότυπο.

MHT