η-havaianas-γιορτάζει-το-pride-με-μια-συλλογή-στα-χρ-181325
©press

Ελευθερία, χαρά και χρώμα. Τρεις βασικές αξίες της Havaianas που από το ξεκίνημά της εκφράζει την ισότητα και την αισιοδοξία. Σήμερα, σχεδόν 60 χρόνια μετά τη δημιουργία του, το brand έχει φορεθεί από όλους, ανεξαρτήτως φύλου, κοινωνικής τάξης, εθνικότητας, θρησκείας ή σεξουαλικού προσανατολισμού και είναι ευρέως γνωστό για το χρώμα που προσφέρει στον κόσμο με κάθε ζευγάρι.

Η Havaianas γιορτάζει το Pride με μια συλλογή στα χρώματα του ουράνιου τόξου-1
©press

Το περασμένο καλοκαίρι, η Havaianas παρουσίασε την πρώτη της συλλογή στα χρώματα του ουράνιου τόξου, ενθαρρύνοντας τον διάλογο, την κοινωνική ένταξη και την ενδυνάμωση της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+. Η συνεργασία της με το κίνημα“All Out” μας χαρίζει τη δεύτερη συλλογή Pride της εταιρείας, που δημιουργήθηκε με σκοπό να γιορτάσει όλα όσα αντιπροσωπεύει και να υποστηρίξει ενεργά κάθε είδους αγάπη. Φέτος η συλλογή έχει επεκταθεί και διαθέτει πέντε διαφορετικά μοντέλα σαγιονάρες, ένα αστραφτερό τσαντάκι, ένα μπρελόκ και ένα ζευγάρι κάλτσες όλα στα χρώμα της αγάπης.

Η Havaianas γιορτάζει το Pride με μια συλλογή στα χρώματα του ουράνιου τόξου-2
©press

Το 7% των εσόδων από την πώληση κάθε ζεύγους της συλλογής Pride της Havaianas θα δωρίζεται στο κίνημα All Out, με οικονομική δέσμευση προς την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+. Από την περσινή χρονιά μέχρι φέτος, χάρη σε αυτά τα έσοδα, το All Out ήταν σε θέση να υλοποιήσει δράσεις προς υποστήριξη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ σε χώρες όπως: Βραζιλία, Πολωνία, Βενεζουέλα, Μεξικό, Γερμανία και Λίβανο.

Η Havaianas γιορτάζει το Pride με μια συλλογή στα χρώματα του ουράνιου τόξου-3
©press

*H νέα συλλογή Pride θα είναι σύντομα διαθέσιμη εδώ.

MHT