η-καφέ-τσάντα-είναι-το-νέο-staple-298218
©Getty Images

Η μαύρη τσάντα αποτελεί την πιο διαχρονική επένδυση για κάθε γκαρνταρόμπα, το 2023 όμως μας βρήκε να πειραματιζόμαστε περισσότερο με το στυλ μας, δίνοντας χώρο σε εξίσου κλασικά χρώματα όπως το γκρι, το λευκό και φυσικά όλα τα neutrals. To latte αποτέλεσε την cosy cool απόχρωση που έκανε reboot στα everyday looks, αναβαθμίζοντας όλα τα staples. Τα γήινα χρώματα φορέθηκαν head to toe και η καφέ τσάντα αναδείχθηκε στο νέο classic.

Tο καφέ μπορεί να αποτελεί το trend of the moment, είναι όμως και απόλυτα ευέλικτο και διαχρονικό, με προοπτική να διαρκέσει στο χρόνο. Το 2023 το καφέ και όλα τα neutrals ήρθαν για να σπάσει την κυριαρχία του μαύρου στο γραφείο και στο street style, ενώ εύκολα γίνονται μέρος ενός δημιουργικού mix & match, καθώς ταιριάζουν με όλα τα χρώματα της παλέτας. Καθώς μετράμε αντίστροφα για το 2024, χτίζουμε την λίστα με τα essentials που θα μας συνοδεύουν και τη νέα χρονιά με την καφέ τσάντα να ξεχωρίζει στην κορυφή.

Η γήινη παλέτα περιλαμβάνει πολλούς και διαφορετικούς τόνους, από το κλασικό καφέ, μέχρι το chocolate brown, το latte ή το mocha, για να βρείτε το προσωπικό σας στυλ.

Η Vogue συγκέντρωσε όλες τις must-have bags σε καφέ απόχρωση.

Η καφέ τσάντα είναι το νέο staple-1
©Gucci

Η shoulder bag

Τσάντα, Gucci, Luisa World.

Η καφέ τσάντα είναι το νέο staple-2
©The Row

Η tote bag

Τσάντα, The Row.

Η καφέ τσάντα είναι το νέο staple-3
©Callista

Η carryall bag

Τσάντα, Callista.

Η καφέ τσάντα είναι το νέο staple-4
©Bottega Veneta

Το clutch 

Clutch, Bottega Veneta.

Η καφέ τσάντα είναι το νέο staple-5
©Loewe

Με μακρύ λουράκι

Τσάντα, Loewe.

Η καφέ τσάντα είναι το νέο staple-6
©EL Bags

Η slouchy bag

Τσάντα, EL Bags.

Διαβάστε επίσης / Τα It παπούτσια του φθινοπώρου έχουν αυτό το χρώμα

MHT