η-καρδιά-της-αθήνας-χτυπάει-ξανά-στο-νέ-161335

Ο Όμιλος FAIS, σε μια χρονιά ορόσημο για το ιστορικό brand KALOGIROU που έκλεισε 130 χρόνια εκλεπτυσμένης αισθητικής και διαχρονικής κομψότητας, ανακαίνισε και επαναλειτουργεί, με αφορμή και το άνοιγμα των καταστημάτων, το ιστορικό, επί της οδού Πατριάρχου Ιωακείμ 4, κατάστημα στο Κολωνάκι, γράφοντας ένα νέο κεφάλαιο στη μακρά πορεία της KALOGIROU.

Η καρδιά της Αθήνας χτυπάει ξανά στο νέο κατάστημα της KALOGIROU στο Κολωνάκι-1
©Press
1/2
Native Share

Βασισμένο στο δημιουργικό concept του διάσημου ιταλικού αρχιτεκτονικού γραφείου Ciarmoli Queda, των Simone Ciarmoli & Miguel Queda, το δημιουργικο δίδυμο το οποίο έχει επιμεληθεί μοναδικά projects διεθνώς, όπως αυτό του  καταστήματος Jimmy Choo στο Λονδίνο, με προσαρμογή και υλοποίηση από το ελληνικό αρχιτεκτονικό γραφείο Design Team, διαμορφώθηκε ένας ιδιαίτερα εκλεπτυσμένος χώρος υψηλής αισθητικής, συνώνυμο του high-end shopping.

Η καρδιά της Αθήνας χτυπάει ξανά στο νέο κατάστημα της KALOGIROU στο Κολωνάκι-2
©Press
2/2
Native Share

Το ανανεωμένο κατάστημα χαρακτηρίζεται από φυσικά υλικά, όπως ξύλο, δέρμα και μάρμαρο, αντανακλώντας την έμπνευση ενός σύγχρονου κλασικισμού και δημιουργώντας μία οικεία αίσθηση θαλπωρής στον επισκέπτη. Στην είσοδο του καταστήματος, βρίσκεται ένας μεγαλοπρεπής χώρος υποδοχής, ο οποίος φιλοξενεί επιλεγμένες γυναικείες συλλογές με την υπογραφή των διασημότερων οίκων μόδας του εξωτερικού. Σημείο αναφοράς, ο διαδραστικός διάδρομος ο οποίος είναι διακοσμημένος με ιδιαίτερη ταπετσαρία και μοναδικές μεταλλικές κατασκευές, και οδηγεί σε έναν δεύτερο χώρο αφιερωμένο στον άνδρα.

Ανακαλύψτε την υψηλή αισθητική του νέου iconic store KALOGIROU μέσα από μία εικονική περιήγηση.

Διαβάστε επίσης | Fashion Staples: 14 κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα