η-kate-middleton-επέστρεψε-στις-δημόσιες-εμφανίσε-320487
©Getty Images

Πριν από τρεις μήνες η Kate Middleton αποκάλυψε πως υποβάλλεται σε προληπτική θεραπεία για τον καρκίνο. Τώρα είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται στο κοινό, δίπλα στον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά με αφορμή την στρατιωτική παρέλαση Trooping The Colour, που πραγματοποιείται για τα επίσημα γενέθλια του Βασιλιά Καρόλου, μια εκδήλωση που χρονολογείται από τον 18ο αιώνα.

Η Kate Middleton επέστρεψε στις δημόσιες εμφανίσεις με black & white και πέρλες-1
©Getty Images

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε ενημερώσει πως θα παρευρεθεί στο πλευρό της βασιλικής οικογένειας, με ένα πολύ προσωπικό μήνυμα. “Κάνω μια καλή πρόοδο, αλλά όπως όλοι όσοι υποβάλλονται σε χημειοθεραπείες γνωρίζουν, υπάρχουν οι καλές μέρες και οι κακές. Αυτές τις δύσκολες μέρες νιώθεις αδύναμος, κουρασμένος και πρέπει να επιτρέπεις στο σώμα σου να ξεκουραστεί. Τις καλές όμως μέρες, όταν νιώθεις πιο δυνατός, θέλεις να τις εκμεταλλευτείς. Η θεραπεία μου θα συνεχιστεί για μερικούς ακόμα μήνες. Τις ημέρες που αισθάνομαι καλά, είναι χαρά μου να συμμετέχω στην σχολική ζωή των παιδιών, να περνάω χρόνο σε πράγματα που μου δίνουν ενέργεια και θετική διάθεση όπως και να δουλεύω λίγο από το σπίτι”. Δήλωσε επίσης πως ελπίζει να λάβει μέρος σε μερικές ακόμα δημόσιες εκδηλώσεις το καλοκαίρι.

Η Kate Middleton επέστρεψε στις δημόσιες εμφανίσεις με black & white και πέρλες-2
©Getty Images

Γι’ αυτό το Trooping the Colour, η Kate Middleton επέστρεψε στη μονοχρωμία, όπως είχε κάνει και στην πρώτη της εμφάνιση το 2011. Σήμερα επέλεξε ένα Jenny Packham σχέδιο σε λευκό με περίγραμμα και ένα καπέλο του Philip Treacy. Τα σκουλαρίκια της από πέρλες έχουν την υπογραφή Cassandra Goad και τα είχε φορέσει ξανά στην βάφτιση του Πρίγκιπα Louis.

MHT