η-kristen-stewart-έφερε-το-la-punk-style-της-στο-manchester-297224
©Marco Bahler

H Chanel ambassador Kristen Stewart φορούσε πάντα το double C logo με τον τρόπο της. Η επαναστάτρια του red carpet, που κάνει τους πιο παραδοσιακούς να τραβάνε τις πέρλες τους στη θέα του ανοιχτού tweed σακακιού της, έφερε το punk cool girl look της στο τελευταίο Metièrs d’Art show. Η λεπτομέρεια που πρέπει να γνωρίζετε; Πραγματοποιήθηκε στο Manchester.

Η θέα της Kristen Stewart να τραγουδά ποδοσφαιρικούς ύμνους σε αγώνα της Manchester (το pre-show event που ολοκληρώθηκε με Chanel style μπλούζες και κασκόλ) ήταν υπέροχη, κατά κάποιο τρόπο όμως ταίριαζε απόλυτα. Η πρωταγωνίστρια του Spencer, το στυλ της οποίας είναι πάντα πιο ανατρεπτικό αλλά παραμένει και αναμφίβολα glamorous, αναμφισβήτητα είχε πιο πολλά κοινά με την ιστορία του βόρειου Madchester σε σχέση με τις άλλες Chanel ambassadors (για παράδειγμα Sofia Coppola και Tilda Swinton που επίσης παρακολούθησαν το show).

Η Kristen Stewart έφερε το LA punk style της στο Manchester-1
©Marco Bahler

Την ημέρα του catwalk, ήταν για ακόμα μια φορά η κλασική Kristen Stewart. Φόρεσε μια σειρά από κολιέ αλυσίδες που έπεφταν μπροστά από το ανοιχτό black and white tweed πλισέ φόρεμά της. Το mood ήταν LA συναντά το βορρά. Τα κόκκινα highlights στις αφέλειές της πρόσθεσαν κάτι extra στην Hollywood γοητεία της.

“Μας αρέσει να βρίσκουμε αυθεντικά Chanel κομμάτια που ανταποκρίνονται στην αισθητική της Kristen”, εξηγεί η στυλίστριά της Tara Swennen που την ντύνει από το 2007 και την έχει γνωρίσει από την Twilight εποχή της. “Μας αρέσει να αναμειγνύουμε και να παντρεύουμε διαφορετικά κομμάτια από πολλές συλλογές για να δημιουργούμε ιδιαίτερα looks”.

Η Kristen Stewart έφερε το LA punk style της στο Manchester-2
©Marco Bahler

Το Manchester και η Kristen Stewart είναι όπως φαίνεται το τέλειο fashion ζευγάρι.

MHT