η-νέα-καμπάνια-ferragamo-για-την-άνοιξη-2024-308588

Η Ιταλίδα καλλιτέχνιδα έχει πρωτοπορήσει τις τελευταίες δεκαετίες σε μια μορφή εικονογραφίας η οποία βασίζεται εξ ολοκλήρου στην μελέτη των γυναικών, αποτυπωμένη στην άνεση του με τον εαυτό τους. Το όραμα του Maximilian Davis για την νέα συλλογή περιστρέφεται γύρω από την κληρονομιά, το υπόβαθρο, την ανατροφή, την επιρροή και την παρουσία των γυναικών στη ζωή του, κάτι που συνδέει μέσα από την ματιά της Vanina απαθανατίζοντας γυναικες στο φυσικό τους περιβάλλον, εκεί όπου αισθάνονται πιο άνετα.

 Η συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 του οίκου Ferragamo δίνει έμφαση στους παραλληλισμούς της effortless κομψότητας της Καραϊβικής και της Ιταλίας, όπου καθρεφτίζονται οι εσωτερικοί χώροι της καμπάνιας μέσα από την επιλογή παρκέ δαπέδων και επίπλων του Μεσαίωνα, σε συνδυασμό με τις ζωηρές αποχρώσεις που διακρίνονται από έναν τόνο απόλυτης γαλήνης.

Σε μια συλλογή όπου τα λινά στοιχεία και το βαμβάκι αποπνέουν μια έμφυτη φινέτσα, τα γλυπτά ξύλινα αξεσουάρ είναι γυαλισμένα στην εντέλεια ενώ οι αυστηρές σιλουέτες αναδεικνύονται με φυσικά υφάσματα.

Με επίκεντρο τον ιταλικό μοντερνισμό και αντλώντας έμπνευση από τα archives του Ferragamo, η χρωματική παλέτα των αξεσουάρ βασίζεται στο γαλάζιο -στην τσάντα Hug η οποία διπλώνει- εκφράζοντας το πνεύμα της Καραϊβικής, ενώ για την επανασχεδίαση του εμβληματικού cage heel, αντλεί έμπνευση από τα archives της Ferragamo.

Στο επίκεντρο της καμπάνιας βρίσκεται η Natalia Vodianova, η δράση της οποίας ενσαρκώνει τις αρχές του brand. “Για μένα, το θέμα είναι να διασφαλίσω ότι οι αναλογίες, η δομή και οι σιλουέτες ενός κομματιού, είναι πάντα κατασκευασμένες με τρόπο που να ενδυναμώνει όποιον τις φοράει, συνεχίζει”. “Θα πρέπει να σου δίνει την αίσθηση της ευκολίας που έρχεται φυσικά από το να φοράς κάτι που πιστεύεις ότι λειτουργεί για σένα”.

Η νέα καμπάνια Ferragamo για την Άνοιξη 2024-1Η νέα καμπάνια Ferragamo για την Άνοιξη 2024-2Η νέα καμπάνια Ferragamo για την Άνοιξη 2024-3Η νέα καμπάνια Ferragamo για την Άνοιξη 2024-4Η νέα καμπάνια Ferragamo για την Άνοιξη 2024-5

MHT