η-νέα-limited-jimmy-choo-x-pretty-guardian-sailor-moon-συλλογή-είναι-το-απόλυτ-261871
©Jimmy Choo

Δυναμική, ανεξάρτητη και φεμινίστρια, η Sailor Moon ή μάλλον ο χαρακτήρας στο πασίγνωστο μάνγκα αποτυπώνει ξεκάθαρα το πρότυπο των γυναικών που θέλουμε να είμαστε αλλά και να έχουμε γύρω μας. Έχοντας απασχολήσει και μεγαλώσει πολλές γενιές κοριτσιών, η Sailor Moon γίνεται επιτέλους η έμπνευση πίσω από μια fashion σειρά, η οποία θα μαγέψει τα μικρά κορίτσια μέσα μας, αυτά που είναι γεμάτα ενέργεια και αγάπη για τη μόδα.

Με τα μάτια στραμμένα στη γυναικεία ενδυνάμωση και την απελευθέρωση της θηλυκότητας, ο οίκος Jimmy Choo ήταν ο πιο κατάλληλος για να φέρει την αισθητική της Sailor Moon στο luxury fashion industry. Οι Sailor Mercury, Sailor Mars, Sailor Jupiter, Sailor Venus, και η μέντοράς τους cat Luna, έχουν όλες τη θέση τους στη limited editon συλλογή Jimmy Choo x Pretty Guardian Sailor Moon, η οποία περιλαμβάνει τόσο παπούτσια, όσο και τσάντες – όλα σχεδιασμένα με βάση την πολύχρωμη και girl power αισθητική του μάνγκα.

Η νέα limited Jimmy Choo x Pretty Guardian Sailor Moon συλλογή είναι το απόλυτο female power-1
©Jimmy Choo

«Το Pretty Guardian Sailor Moon είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, ένα μάνγκα και ένα anime που αντηχεί και γεφυρώνει πολιτισμούς και γλώσσες, μιλώντας σε διαφορετικές γενιές, φέρνοντάς μας όλους κοντά. Αυτό ήταν που με τράβηξε να γιορτάσω τα 30 του χρόνια με μια τόσο δυνατή συνεργασία. Το να μπορώ να συνεργάζομαι τόσο στενά με τη Naoko Takeuchi, την δημιουργό της σειράς, ήταν μαγικό. Αυτή η συνάντηση υπογραμμίζει τις κοινές μας αξίες όχι μόνο για τη γυναικεία ενδυνάμωση, αλλά και για την ικανότητα της μόδας να εμπνέει την ατομικότητα μέσω της προσωπικότητας και της αυτοπεποίθησης. Η έννοια της μεταμόρφωσης μέσω της μόδας είναι βασικός πυλώνας στο έργο της Naoko Takeuchi, με τα ρούχα και τα παπούτσια να παίζουν ζωτικό ρόλο στην ταυτότητα των σούπερ ηρωίδων της σειράς», είπε η Sandra Choi, Creative Director του Jimmy Choo.

Η νέα limited Jimmy Choo x Pretty Guardian Sailor Moon συλλογή είναι το απόλυτο female power-2
©Jimmy Choo

Αυτό που βλεπουμε στη συλλογή είναι παπούτσια στα πιο ζωηρά χρώματα της παλέτας, από platform boots μέχρι μοντέρνα στιλέτο. Τα sneakers και τα chunky loafers έχουν και αυτά θέση στη συνεργασία, συνθέτοντας έτσι μια συλλογή που περιλαμβάνει τα πιο σύγχρονα shoe trends. Οι τσάντες είναι ακόμα ένα στοιχείο που θα ενθουσιάσει τους fans, αφού μπορείτε να βρείτε ακόμη και clutch στο σχήμα της Luna.

Τα πιο ωραία σχέδια 

Η νέα limited Jimmy Choo x Pretty Guardian Sailor Moon συλλογή είναι το απόλυτο female power-3
©Jimmy Choo
Η νέα limited Jimmy Choo x Pretty Guardian Sailor Moon συλλογή είναι το απόλυτο female power-4
©Jimmy Choo
Η νέα limited Jimmy Choo x Pretty Guardian Sailor Moon συλλογή είναι το απόλυτο female power-5
©Jimmy Choo
Η νέα limited Jimmy Choo x Pretty Guardian Sailor Moon συλλογή είναι το απόλυτο female power-6
©Jimmy Choo
MHT