η-νέα-συλλογή-του-ελληνικού-brand-mallory-είναι-μι-225665
©Photographer: VALIA SCHIZA

Αν ήταν όνειρο, θα ήταν μια δροσερή όαση γεμάτη θησαυρούς και χρώματα, κάπου στη μυστηριώδη έρημο. Είναι, όμως, πραγματικότητα και είναι η νέα συλλογή Oasis για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 του συναρπαστικού ελληνικού brand Mallory, που μας προσκαλεί σε σαγηνευτικές στιλιστικές περιπέτειες.

Με αυτήν στη διάθεσή μας δεν χρειάζεται να διαλέξουμε ρόλους. Πιστή στο πνεύμα των αβίαστα cool ρούχων που είναι συνώνυμα του brand Mallory, η συλλογή Oasis ανοίγει νέους ορίζοντες και μας δίνει τη δυνατότητα να μεταμορφωθούμε με μοναδικό στυλ σε οποιοδήποτε γοητευτικό χαρακτήρα επιθυμούμε, ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής και την περίσταση.

Η νέα συλλογή του ελληνικού brand Mallory είναι μια στυλιστική όαση-1
©Photographer: VALIA SCHIZA

Τα μακριά, αέρινα φορέματα με τα αισθησιακά cut-outs και με τα περίτεχνα μοτίβα τους μεταμορφώνουν κάθε γυναίκα σε hippie απελευθερωμένη ηρωίδα των swinging 60s ή σε glam δυναμική πρωταγωνίστρια των 90s. Τα μεταλλικά σετ με crop tops και παντελόνες, αλλά και τα πλισέ αιθέρια φορέματα δεν περνούν απαρατήρητα και μπορούν να φορεθούν με τον αέρα και τη διάθεση που ντυνόταν η αιώνια ελκυστική Κλεοπάτρα.

Η νέα συλλογή του ελληνικού brand Mallory είναι μια στυλιστική όαση-2
©Photographer: VALIA SCHIZA

Tα γεωμετρικά μοτίβα ή τα neon παλλόμενα χρώματα στα μοντέρνα deux pieces και στα μίνι φορέματα μας μεταφέρουν στην κοσμοπολίτικη Ριβιέρα, όπου κυριαρχούν τόσο η ξεγνοιασιά και η άνεση όσο και το cool σεξαπίλ.

Η νέα συλλογή του ελληνικού brand Mallory είναι μια στυλιστική όαση-3
©Photographer: VALIA SCHIZA

Το λινό λευκό three piece ευκολοφόρετο κοστούμι είναι ραμμένο για μια θηλυκή εκδοχή του Indiana Jones, και μετατρέπει κάθε μέρα σε μια καινούργια περιπέτεια, προσκαλώντας μας να εξερευνήσουμε νέες πτυχές της ζωής και του εαυτού μας. Κάθε όαση είναι μια ευχάριστη έκπληξη και η νέα συλλογή του brand Mallory εκπληρώνει όσα υπόσχεται με το όνομα και τα θελκτικά σχέδιά της.

Ανακαλύψτε τη συλλογή στο νέο video και ταξιδέψτε στο σύμπαν του Mallory.

Οι δημιουργοί του brand Mallory, Μάρα Λάμπρου και Ειρήνη Ξανθάκου, οραματίζονται μια γυναίκα – ιδέα στον χρόνο, ελεύθερη. Συλλογές που αντέχουν στον χρόνο , ανάμεσα σε high και fast fashion, με ποιοτικά, sustainable υλικά και πάντα με μια υπόσχεση: Νιώθεις αβίαστα sexy, δυναμική και με αυτοπεποίθηση. Οι συλλογές σχεδιάζονται στη Ρώμη, όπου ζει η Creative Director , Μάρα Λάμπρου και παράγονται στην Ελλάδα.

Έμπνευση για αυτό το καλοκαίρι, θα βρείτε στο site mallorythelabel.com, σε επιλεγμένα καταστήματα και στο instagram.

Η νέα συλλογή του ελληνικού brand Mallory είναι μια στυλιστική όαση-4
©Photographer: VALIA SCHIZA
Η νέα συλλογή του ελληνικού brand Mallory είναι μια στυλιστική όαση-5
©Photographer: VALIA SCHIZA
MHT