η-πρώτη-puma-x-vogue-συλλογή-μόλις-κυκλοφόρησε-238765
©Courtesy of Puma

«Η Vogue είναι ενθουσιασμένη που συνεργάζεται με την Puma σε μια εποχή που ο αθλητισμός είναι στην πρώτη γραμμή της μόδας», δήλωσε η Willow Lindley, διευθύντρια αξεσουάρ και συνεργασιών της Vogue. «Η συγκεκριμένη συλλογή, το πρώτο από τα δύο drop, συνδυάζει την αθλητική αισθητική με τη διαχρονική προσέγγιση του στυλ για την οποία είναι γνωστή η Vogue».

Η συλλογή, η οποία περιλαμβάνει ρούχα, αξεσουάρ και sneakers, αντλεί έμπνευση από τις βασικές γραμμές της Puma. Υπάρχουν φρέσκες βερσιόν για τα αγαπημένα μοντέλα sneakers Leadcat και Force της Puma, ενώ σε όλη τη συλλογή θα βρείτε κομμάτια διακοσμημένα τόσο με το logo της Puma όσο και με της Vogue.

Η πρώτη Puma x Vogue συλλογή μόλις κυκλοφόρησε-1
©Courtesy of Puma

Baseball καπέλα, αντιανεμικά και tshirts συμπληρώνουν το collection με άνεση και στιλ. Για τους λάτρεις της γυμναστικής υπάρχουν κολάν και biker shorts που δεν θα θέλουν να αποχωριστούν, όπως και sports bra που με λίγη φαντασία μπορούν να ενταχθούν και στο street style. Τα χρώματα στα οποία θα βρείτε όλο το collection – μαύρο, κόκκινο και λευκό – είναι η απόλυτη επιλογή για casual ντυσίματα που αποπνέουν δυναμισμό.

Shop the collection

Η πρώτη Puma x Vogue συλλογή μόλις κυκλοφόρησε-2
©Courtesy of Puma

Graphic t-shirt, Puma x Vogue

Η πρώτη Puma x Vogue συλλογή μόλις κυκλοφόρησε-3
©Courtesy of Puma

Boxer shorts, Puma x Vogue

Η πρώτη Puma x Vogue συλλογή μόλις κυκλοφόρησε-4
©Courtesy of Puma

Bra top, Puma x Vogue

Η πρώτη Puma x Vogue συλλογή μόλις κυκλοφόρησε-5
©Courtesy of Puma

Καπέλο, Puma x Vogue

Η πρώτη Puma x Vogue συλλογή μόλις κυκλοφόρησε-6
©Courtesy of Puma

Sneakers, Puma x Vogue

Διαβάστε επίσης | Weekly Edit: Η Vogue επιλέγει τα καλύτερα της εβδομάδας

MHT