5-κουρέματα-που-θα-αντικαταστήσουν-το-κ-238653
©Ganni

Το κοντό καρέ είναι το σταρ κούρεμα των τελευταίων ετών που βλέπουμε σταθερά στα catwalks και έχουν υιοθετήσει πολλές γυναίκες. Υπάρχουν όμως πολλά διαφορετικά στυλ για να ανακαλύψετε το καρέ που ταιριάζει περισσότερο στο σχήμα του προσώπου ή και το προσωπικό στυλ σας. Το bob haircut είναι πάντα classic, η Εβδομάδα Μόδας Κοπεγχάγης όμως, μας έδειξε και τα νέα trending καρέ για να διαφοροποιηθείτε, από το πιο μακρύ, μέχρι το ασύμμετρο ή το καρέ με αφέλειες. Κουρέματα μοντέρνα και easy-to-style που δίνουν πιο edgy χαρακτήρα στην εμφάνισή σας.

Η Vogue συγκέντρωσε τα καρέ κουρέματα που θα γίνουν τάση το φθινόπωρο 2022.

To clavicut

Το clavicut είναι ένα μεσαίου μήκους κούρεμα που φτάνει στο ύψος της κλείδας και ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου. Το είχαμε δει πριν από πολλά χρόνια στη Gwyneth Paltrow, τώρα όμως γίνεται όλο και μεγαλύτερη τάση. Το clavicut μπορεί να είναι και ασύμμετρο, πιο κοντό στο πίσω μέρος και μακρύ μπροστά.

5 κουρέματα που θα αντικαταστήσουν το καρέ αυτό το φθινόπωρο-1
©Ganni

Lob με αφέλειες

Το lob ή αλλιώς μακρύ καρέ, είναι ένα ακόμα κούρεμα που επιστρέφει για το φθινόπωρο 2022. Και σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να διαφοροποιηθείτε και να προσθέσετε αφέλειες ή layers για να δώσετε έξτρα κίνηση στα μαλλιά.

5 κουρέματα που θα αντικαταστήσουν το καρέ αυτό το φθινόπωρο-2
©Ganni

Καρέ με shaggy layers

Τα shaggy layers δίνουν κίνηση στα μαλλιά, ενώ αν έχετε λεπτή τρίχα μπορούν να προσθέσουν και όγκο. Είναι πιο κοντά στο πάνω μέρος του κεφαλιού και μακριά κάτω, ενώ τα βλέπουμε και στα μεγαλύτερα catwalks της σεζόν.

5 κουρέματα που θα αντικαταστήσουν το καρέ αυτό το φθινόπωρο-3
©Ganni

To pixie με όγκο

Μην διστάζετε να υιοθετήσετε το pixie cut, ειδικά αν έχετε σγουρά μαλλιά. Το pixie cut μπορεί να έχει όγκο, αρκεί να κόψετε ασύμμετρα layers, φράντζες ή και πλαϊνές αφέλειες.

5 κουρέματα που θα αντικαταστήσουν το καρέ αυτό το φθινόπωρο-4
©Ganni

To mullet

Πιο κοντό μπροστά και πιο μακρύ πίσω, με αφέλειες και έμπνευση από τα 00s. Είναι το κούρεμα που βλέπουμε να υιοθετούν οι Miley Cyrus και Billie Eilish, καθιερώνοντας ένα νέο trend.

Διαβάστε επίσης | Γιατί να λούζετε τα μαλλιά σας ανάποδα;

MHT