Vilebrequin
Vilebrequin
Vilebrequin

Η Vilebrequin γιορτάζει τα 50 και μας προσκαλεί για καλοκαιρινό shopping

Η Vilebrequin ανυπομονεί για το καλοκαίρι, όσο και εμείς. Για να γιορτάσει τη διαδρομή των πενήντα χρόνων της στη μόδα, ανοίγει για περιορισμένο χρονικό διάστημα, pop-up καταστήματα σε πολλά διαφορετικά σημεία της Αθήνας.

Έχουμ ταυτίσει τα ωραιότερα καλοκαίρι της ζωής μας και τις πιο ανέμελες στιγμές μας με τα μαγιό Vilebrequin. Φέτος το beachwear brand γιορτάζει τα πενήντα, αποδεικνύοντας πως οι σταθερές αξίες παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο. Η Vilebrequin μπορεί κάθε χρόνο να προσαρμόζει τα μαγιό της στα εκάστοτε trends της μόδας, ακολουθεί την εποχή αλλά δεν κάνει ποτέ συμβιβασμούς στην ποιότητα. Τα καινοτόμα της υφάσματα, η άψογη εφαρμογή και φυσικά τα υπέροχα σχέδια, την τοποθετούν στις κορυφαίες προτιμήσεις των γυναικών, των αντρών και των μικρών μας φίλων. Άλλωστε όλοι τους βρίσκουν το τέλειο μαγιό στις συλλογές της Vilebrequin.


©Vilebrequin

Φέτος με αφορμή τα γενέθλιά της, η Vilebrequin ανοίγει νέα pop-up stores σε σημεία αναφοράς της Αθήνας, που θα μας ταξιδεύσουν σε στιγμές διακοπών άλλων εποχών, φιλοξενώντας μία exclusive συλλογή αφιερωμένη στα 50 χρόνια της.

Η συλλογή που θα βρίσκεται σε επιλεγμένες boutique ανά τον κόσμο και στην Ελλάδα, αποκλειστικά στα Vilebrequin καταστήματα και popup stores, θα μας μεταφέρει στο 1971 σε μία παραλία του Saint-Tropez και ακολουθώντας ένα ταξίδι στο χρόνο, και θα μας οδηγήσει στη σημερινή εποχή. Για κάθε ένα από τα 50 χρόνια, η Vilebrequin έχει σχεδιάσει και 50 συλλεκτικά και διαφορετικά μαγιό, σε limited edition κομμάτια.


©Vilebrequin

Ανακαλύψτε τα συλλεκτικά μαγιό της Vilebrequin σε ένα από τα pop-up stores.

Γλυφάδα, Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 24 – Limited Popup Store

Αθήνα, Βουκουρεστίου 13 – Limited Pop-up Store 

Golden Hall, Λεωφ. Κηφισίας 37A, 1ος όροφος – Vilebrequin Store

Κηφισιά, Παπαδιαμάντη 7 – Limited Pop-up Store

Μύκονος, Nammos Village – Vilebrequin Store

Μύκονος, Ματογιάννια – Vilebrequin Shop in Shop

Sani Resort, Κασσάνδρα Χαλκιδικής – Vilebrequin Store

Astir Beach, Βουλιαγμένη – Vilebrequin Store

Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος – Vilebrequin Store


©Vilebrequin

©Vilebrequin
Scroll to Top