ο-οίκος-dior-εγκαινιάζει-δύο-pop-up-boutiques-στη-μύκον-180668
©Mykonos Village/George Messaritakis

Ο οίκος Dior περιγράφει τη Μύκονο ως έναν επίγειο παράδεισο στην καρδιά των Κυκλάδων. Γι’ αυτό και επέλεξε να δώσει το σύνθημα για την έναρξη του φετινού καλοκαιριού από το νησί των ανέμων, ανοίγοντας δύο design pop-up boutiques για shopping με φόντο το απέραντο γαλάζιο. Οι pop-up boutiques είναι αφιερωμένες στη Dioriviera capsule collection με την υπογραφή της Maria Grazia Chiuri και περιλαμβάνουν όλα τα must-have items του resort style.

Η πρώτη boutique βρίσκεται στο κέντρο της χώρας της Μυκόνου, ανάμεσα στα γραφικά σοκάκια και είναι απόλυτα συνυφασμένη με το χαρακτηριστικό κυκλαδίτικο στυλ, για να εντάσσεται αρμονικά στο σκηνικό. Οι luxury Dioriviera δημιουργίες που φέτος αποκτούν και flashy χρώματα, ξεχωρίζουν μέσα στο λευκό χώρο, συνθέτοντας ένα μοναδικής αισθητικής αποτέλεσμα.

Ο οίκος Dior εγκαινιάζει δύο pop-up boutiques στη Μύκονο-1
©Mykonos Village/George Messaritakis

Τη δεύτερη Dior boutique τη συναντάμε στο Nammos Village, ένας χώρος με δύο επίπεδα, όπου το ολόλευκο των Κυκλάδων συναντά το luxury Dior look. Η Mykonos αποτυπώθηκε στις κλασικές πλέον μαρινιέρες της Dioriviera collection, στα Mitzah φουλάρια και στα βραχιόλια J’ Adior. Στη Nammos Village Dior boutique συναντάμε όλα τα iconic Dior prints, από το toile de Jouy μέχρι το Dior Oblique μοτίβο, που εμφανίζονται σε ready-to-wear items, δερμάτινες τσάντες και παπούτσια, που για την Fall 2021 collection αποκτούν και πιο pop αποχρώσεις, όπως το rasberry ή lime. Οι homeware δημιουργίες Dior Maison όπως και διακοσμητικά αντικείμενα, είναι η τελική πινελιά-πρόσκληση του οίκου Dior να βουτήξουμε στο καλοκαίρι και να απολαύσουμε τη χαρά της ζωής.

Ο οίκος Dior εγκαινιάζει δύο pop-up boutiques στη Μύκονο-2
©Nammos Mykonos/George Messaritakis
Ο οίκος Dior εγκαινιάζει δύο pop-up boutiques στη Μύκονο-3
©Nammos Mykonos/George Messaritakis
Ο οίκος Dior εγκαινιάζει δύο pop-up boutiques στη Μύκονο-4
©Nammos Mykonos/George Messaritakis
Ο οίκος Dior εγκαινιάζει δύο pop-up boutiques στη Μύκονο-5
©Mykonos Village/George Messaritakis

Διαβάστε επίσης | Breaking news: To Cruise 2022 show του οίκου Dior θα γίνει στην Αθήνα

MHT