καφέ-μπότες-θα-αντικαταστήσουν-τις-μα-288787
©Getty Images

Ακόμη και οι πιο θερμές υποστηρίκτριες του κλασικού, περνούν ημέρες που έχουν ανάγκη να προσθέσουν ένα twist στα σύνολά τους, είτε αυτό θα είναι κάποιο αξεσουάρ, είτε κάποιο χρώμα που μπορεί να μην είναι καθημερινά η πρώτη τους επιλογή.

Για αυτές τις ημέρες λοιπόν, το street style φέρνει μπροστά τις καφέ μπότες, την έξυπνη εναλλακτική στις διαχρονικές μαύρες που όσο και αν αγαπάμε, πολλές φορές θέλουμε να αντικαταστήσουμε με κάτι διαφορετικό αλλά όχι πολύ τολμηρό. Το καφέ, άλλωστε, είναι ένα από τα πιο trending χρώματα των τελευταίων σεζόν και αν φορεθεί στη σωστή ισορροπία μπορεί να απογειώσει οποιοδήποτε σύνολο.

Από τις biker style, στις φλατ Chelsea, οι καφέ μπότες του φθινοπωρινού street style είναι τόσο chic όσο και updated και φυσικά εμείς έχουμε ήδη βάλει στη shopping bag μας τα πιο hot σχέδια. Ανακαλύψτε τα 5 επικρατέστερα παρακάτω:

High heeled

Καφέ μπότες:  Θα αντικαταστήσουν τις μαύρες;-1
©George Angelis/Shot by Gio

Η πιο σέξι εκδοχή των brown boots είναι pointy και με glossy υφή. Μπορεί να φορεθεί στα city looks με τζιν και tshirt, αλλά και στις βραδινές εξόδους με μίντι mesh dresses.

Cowboy

Καφέ μπότες:  Θα αντικαταστήσουν τις μαύρες;-2
©Getty Images

Οι καφέ cowboy boots είναι το passe partout που θα συνδυάσουμε με όλες τις τζιν φούστες μας. Ευέλικτες και άνετες, δεν υπάρχει γκαρνταρόμπα στην οποία να μην μπορούν να ενταχθούν.

Chelsea

Καφέ μπότες:  Θα αντικαταστήσουν τις μαύρες;-3
©Getty Images

Αν ψάχνετε για μια classic but cool φλατ μπότα, αυτό το Chelsea μοντέλο είναι το ιδανικό για εσάς. Με rubber σόλα και ελαστικό ύφασμα στο πλάι, είναι το παπούτσι που θα σας λύσει τα χέρια για κάθε πρωινό casual look.

Biker

Καφέ μπότες:  Θα αντικαταστήσουν τις μαύρες;-4
©Getty Images

Τετράγωνες μπροστά και με μεταλλικές λεπτομέρειες ως διακοσμητικά στοιχεία, οι καφέ biker boots είναι το trending κομμάτι που δεν πρέπει να αγνοήσετε φέτος. Εμείς θα τις φορέσουμε με κολάν αλλά και μίνι φούστες για all day εμφανίσεις.

Ankle boots

Καφέ μπότες:  Θα αντικαταστήσουν τις μαύρες;-5
©Getty Images

Και φυσικά, από αυτή τη λίστα δεν μπορούν να λείπουν τα heeled ankle boots που αποτελούν διαχρονική επιλογή, ανεξαρτήτως τάσεων. Στο γραφείο αλλά και τη βόλτα, είναι πάντα on point και ιδανικά για τα φορέματά μας.

Διαβάστε επίσης | Ο νέος τρόπος να φορέσετε την καμπαρντίνα, σύμφωνα με την Kendall Jenner

MHT