καφέ-σανδάλια-θα-αντικαταστήσουν-τα-μ-312352
©Getty Images

Ο νους μας ταξιδεύει ήδη στο καλοκαίρι, σε χαλαρές βραδινές βόλτες στην πόλη μετά το γραφείο και στην ανεμελιά των διακοπών. Την ίδια φιλοσοφία ακολουθεί και η shopping list των ημερών με τα σανδάλια να βρίσκονται στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας. Αυτό το καλοκαίρι το χρώμα καθορίζει τις επιλογές μας όσον αφορά τα αξεσουάρ, αφού βλέπουμε ήδη τα κόκκινα loafers και τις baby blue μπαλαρίνες. Όσον αφορά τα σανδάλια, αυτό τον ρόλο αναλαμβάνει το καφέ, που επιβεβαιώνει την κυριαρχία των neutrals στην γκαρνταρόμπα μας.

Τα καφέ σανδάλια έρχονται να αντικαταστήσουν τα μαύρα, δημιουργώντας ένα πιο soft αποτέλεσμα στις εμφανίσεις μας. Τα shows των οίκων Victoria Beckham, Hermès, Lemaire, πρότειναν τα καφέ σανδάλια σε κάθε πιθανή εκδοχή για το καλοκαίρι, το σημείο αναφοράς όλων όμως ήταν πως τα παρουσίασαν σε monochrome looks, αναδεικνύοντας τη δύναμη των γήινων χρωμάτων να υποστηρίζουν μια total εμφάνιση.

Ένα ζευγάρι μαύρα σανδάλια ανήκει σίγουρα στα essentials της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας, αυτή τη σεζόν όμως τα καφέ πέδιλα εμφανίζονται εξίσου ευέλικτα και δίνουν χώρο ακόμα και για fun πειραματισμούς. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με baggy τζιν παντελόνια και T-shirts σε σκούρα χρώματα για πιο edgy looks, καθώς όμως βαδίζουμε προς το καλοκαίρι και η επιδερμίδα αποκτά ένα πιο χρυσαφένιο τόνο, θα τα φορέσετε με ένα λευκό μάξι φόρεμα. Το καφέ δημιουργεί αρμονικά outfits με το κίτρινο, ενώ κάνει υπέροχες αντιθέσεις με τις αποχρώσεις του μπλε.

Σκούρο καφέ, καστανό, ταμπά, υπάρχουν πολλές διαφορετικές εκδοχές του καφέ για να υιοθετήσετε αυτή που ταιριάζει περισσότερο με τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας. Η Vogue συγκέντρωσε τα ωραιότερα καφέ σανδάλια για το καλοκαίρι 2024.

Καφέ σανδάλια: Θα αντικαταστήσουν τα μαύρα αυτό το καλοκαίρι-1
©Ancient Greek Sandals

Καφέ σανδάλια, Ancient Greek Sandals.

Καφέ σανδάλια: Θα αντικαταστήσουν τα μαύρα αυτό το καλοκαίρι-2
©Saint Laurent

Καφέ σανδάλια, Saint Laurent, Luisa World.

Καφέ σανδάλια: Θα αντικαταστήσουν τα μαύρα αυτό το καλοκαίρι-3
©Tod’s

Καφέ σανδάλια, Tod’s, Kalogirou.

Καφέ σανδάλια: Θα αντικαταστήσουν τα μαύρα αυτό το καλοκαίρι-4
©Birkenstock

Σανδάλια, Birkenstock.

Καφέ σανδάλια: Θα αντικαταστήσουν τα μαύρα αυτό το καλοκαίρι-5
©Chloé

Καφέ σανδάλια, Chloé, Kalogirou.

Καφέ σανδάλια: Θα αντικαταστήσουν τα μαύρα αυτό το καλοκαίρι-6
©Valentino

Καφέ σανδάλια, Valentino.

Καφέ σανδάλια: Θα αντικαταστήσουν τα μαύρα αυτό το καλοκαίρι-7
©Zara

Καφέ σανδάλια, Zara.

Διαβάστε επίσης | Trend Alert: Τα sneakers της άνοιξης δεν θα είναι λευκά

MHT