καμηλό-παλτό-είναι-το-classic-που-πρέπει-να-π-291878
©Getty Images

Είναι πάντα δύσκολο να επιλέξετε το τέλειο παλτό, γιατί υπάρχουν πολλές επιλογές κάθε σεζόν που μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον, όμως είναι γεγονός ότι όσον αφορά τα πανωφόρια του χειμώνα, τα κλασικά staples σε neutral αποχρώσεις είναι πάντα επίκαιρα και διαχρονικά. Ενώ οι leather καμπαρντίνες, τα padded jackets και τα δερμάτινα τζάκετ ανταγωνίζονται για την πρώτη θέση στην πασαρέλα, για την πιο λειτουργική καθημερινότητα, δεν υπάρχει τίποτα πιο ιδανικό για να συμπληρώσει τα looks του χειμώνα από ένα κλασικό κομψό παλτό για να αντιμετωπίσετε το κρύο με στυλ. Γι’ αυτό και φέτος τον χειμώνα επιλέξαμε το καμηλό παλτό. Τα αγαπημένα μας μοντέλα είναι φυσικά εκείνα με ζώνη, το double-breasted και τα τα σχέδια με sheepskin, όλα παρόντα στις πασαρέλες των fashion weeks φθινοπώρου-χειμώνα 2023-2024.

Το brand Dries Van Noten μας το έδειξε στην πιο κλασική ανδρική του εκδοχή με ζώνη, ενώ ο Hermès σε total look και η Miu Miu το συνδύασε με ένα sporty jacket, προσθέτοντας ακριβώς τη σωστή δόση μοντέρνου στην εμφάνιση. Γιατί, στην πραγματικότητα, το καμηλό παλτό λειτουργεί καλά τόσο σε casual outfits όσο και σε άλλα πιο σοφιστικέ και μινιμαλιστικά ντυσίματα. Μη διστάσετε λοιπόν να πειραματιστείτε με άπειρους συνδυασμούς, είτε πηγαίνετε στο γραφείο είτε μια καθημερινή βόλτα, είτε σε μια βραδινή έξοδο. Το καμηλό παλτό αποπνέει τον ιδανικό σοφιστικέ αέρα που χρειάζεται κάθε κομψή γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της με τα απαραίτητα για τον χειμώνα 2024 αλλά και για πάντα.

H Vogue συγκέντρωσε όλα τα must-have σχέδια που πρέπει να βρίσκονται σε κάθε winter γκαρνταρόμπα. Επιλέξτε αυτό το καμηλό παλτό που ανταποκρίνεται στο προσωπικό στυλ σας.

Καμηλό παλτό: Είναι το classic που πρέπει να περιλαμβάνει η γκαρνταρόμπα-1
©Max Mara

Παλτό,Max Mara

Καμηλό παλτό: Είναι το classic που πρέπει να περιλαμβάνει η γκαρνταρόμπα-2
©Zara

Παλτό,Zara

Καμηλό παλτό: Είναι το classic που πρέπει να περιλαμβάνει η γκαρνταρόμπα-3
©H&M

Παλτό,H&M

Καμηλό παλτό: Είναι το classic που πρέπει να περιλαμβάνει η γκαρνταρόμπα-4
©Prada

Παλτό,Prada

Καμηλό παλτό: Είναι το classic που πρέπει να περιλαμβάνει η γκαρνταρόμπα-5
©Tommy Hilfiger

Παλτό,Tommy Hilfiger

Καμηλό παλτό: Είναι το classic που πρέπει να περιλαμβάνει η γκαρνταρόμπα-6
©Toteme

Παλτό,Toteme

Διαβάστε επίσης / Τα It παπούτσια του φθινοπώρου έχουν αυτό το χρώμα

MHT