κιμονό-απαραίτητο-για-το-ανοιξιάτικο-la-270825
©Getty Images

Tα κιμονό είναι οι άσσοι που έχουμε στο μανίκι μας για κάθε ημέρα που οι θερμοκρασία απαιτεί κάτι δροσερό, αλλά εμείς δεν διαπραγματευόμαστε με τίποτα το να μην είμαστε stylish. Κομψά, διαχρονικά και πολύ ευέλικτα, αποτελούν κομμάτια που δε θεωρούνται ποτέ πολυφορεμένα και χάρη στα πολύχρωμα μοτίβα τους λειτουργούν συχνά και ως statement.

Οι τάσεις του καλοκαιριού 2023 μας συστήνουν τα κιμονό σε μια νέα εκδοχή. Με ζώνη στη μέση και με κουμπιά κατά μήκος, τα kimono dresses είναι το νέο must have της σεζόν και αυτό γιατί είναι το κομμάτι που θα φορέσουμε με κάθε πιθανό διαφορετικό τρόπο. Πάνω από τζιν παντελόνια, βερμούδες ή σορτς, τα κιμονό θα φορεθούν ως αέρινα τοπ που ανοίγουν προς τα κάτω, αποτελώντας τον απόλυτο τρόπο να χαρίσετε κίνηση σε οποιαδήποτε εμφάνιση.

Το σημείο που διαφοροποιεί τα φορέματα κιμονό από το κλασικό κιμονό είναι τα κουμπιά, η casual πινελιά που τα καθιστά κατάλληλα για το everyday styling. Αν ένα μακρύ, μεταξωτό κιμονό σας φαινόταν too much για το γραφείο ή τις υποχρεώσεις στην πόλη, τα kimono dresses θα σας λύσουν τα χέρια αφού συνδυάζουν την τάση με την πρακτικότητα. Ανάλογα με το στιλ σας, μπορείτε να κινηθείτε στις πιο ζωηρές και χρωματιστές παραλαγγές ή να παραμείνετε safe, επιλέγοντας τουνίκ με μονοχρωμία για minimal εμφανίσεις.

Shop the trend 

Κιμονό: Απαραίτητο για το ανοιξιάτικο layering-1
©Alice + Olivia

Kimono dress, Alice + Olivia

Κιμονό: Απαραίτητο για το ανοιξιάτικο layering-2
©Johanna Ortiz

Kimono dress, Johanna Ortiz

Κιμονό: Απαραίτητο για το ανοιξιάτικο layering-3
©Tommy Hilfiger

Kimono dress, Tommy Hilfiger

Κιμονό: Απαραίτητο για το ανοιξιάτικο layering-4
©Zara

Kimono dress, Zara

Διαβάστε επίσης | Τα 5 sandal trends που πρέπει να γνωρίζετε πριν το καλοκαίρι

MHT