λαμπερά-look-χωρίς-παγιέτες-5-ιδέες-για-τις-298233
©Phil Oh

Μπορεί στο μυαλό μας τα πιο λαμπερά party look να είναι συνδυασμένα με το extravagant και τις παγιέτες, αλλά το street style αποδεικνύει πως μπορούμε να είμαστε festive και με εναλλακτικούς τρόπους, αντίστοιχα σύγχρονους και relevant.

Από το εντυπωσιακό tailoring, στα statement pieces όπως φούστες και πουκάμισα, τα κομμάτια που θα αντικαταστήσουν τα sequined φέτος είναι δυναμικά και feminine. Με ψηλά πέδιλα, λαμπερά κοσμήματα και bold accessories, θα τα συνδυάσουμε ακριβώς όπως θα συνδυάζαμε και κομμάτια με παγιέτες, απλά το αποτέλεσμα θα είναι λιγότερο loud.

Τα 5 items που αξίζει να αποκτήσετε για αυτές τις γιορτές, τα συγκεντρώσαμε παρακάτω:

Μια ιδιαίτερη mini skirt

Μια εντυπωσιακή μίνι φούστα σε ζωηρή απόχρωση αρκεί για να αναβαθμίσετε οποιοδήποτε basic, από το κλασικό λευκό πουκάμισο, στο σακάκι και τις μαύρες γόβες.

Λαμπερά look χωρίς παγιέτες: 5 ιδέες για τις γιορτές-1
©Phil Oh

Ένα λαμπερό tailoring

Τα power suits είναι ξανά στην πρώτη γραμμή και φυσικά οι σχεδιαστές προτείνουν σχέδια που θα μας ακολουθήσουν και εκτός γραφείου. Τα πιο μοντέρνα έχουν χρυσές λεπτομέρειες και πλαισιώνονται από metallic πέδιλα.

Λαμπερά look χωρίς παγιέτες: 5 ιδέες για τις γιορτές-2
©Phil Oh

Ένα κόκκινο φόρεμα

Αντί να επενδύσετε σε ένα συνηθισμένο κόκκινο φόρεμα με παγιέτες, κάντε τη διαφορά και επιλέξτε κομμάτια με πλισέ design και λαμπερή υφή. Το cut του φορέματος είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για την επιτυχία του συνόλου.

Λαμπερά look χωρίς παγιέτες: 5 ιδέες για τις γιορτές-3
©Phil Oh

Ένα stand out πουκάμισο

Ένα stand out πουκάμισο με διαφάνεια και glam details μπορεί να σας συνοδεύσει παντού, από το πάρτι μέχρι το βραδινό κάλεσμα για φαγητό. Passe partout και κομψό, συνδυάζεται ακόμη και με τζιν.

Λαμπερά look χωρίς παγιέτες: 5 ιδέες για τις γιορτές-4
©Phil Oh

Ένα total white look

Μπορεί να είναι Χριστούγεννα αλλά το white look δεν βγαίνει εκτός. Χτίστε το με τα σωστά κομμάτια-κλειδιά και αντικαταστήστε το total black με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο.

Λαμπερά look χωρίς παγιέτες: 5 ιδέες για τις γιορτές-5
©Phil Oh

Διαβάστε επίσης | Κόκκινες μπότες: Πώς θα συνδυάσετε τo νέο star item του street style

MHT