λευκή-τσάντα-είναι-το-hero-piece-του-χειμώνα-200791

Οι fashion editors δηλώνουν πως χρειάζεται λίγο παραπάνω θάρρος για να κρατήσεις λευκή τσάντα το χειμώνα. Αυτή η fearless διάθεση όμως αποτυπώνεται και στην κάθε εμφάνιση που έχει τη δύναμη να τραβά την προσοχή, γι’ αυτό και μια white bag βρίσκεται πλέον στη λίστα με τα essentials της γκαρνταρόμπας. Οι κορυφαίοι οίκοι έχουν κάνει τις λευκές τσάντες αναπόσπαστο μέρος των winter collections, ενώ και οι street stylers που ακολουθούμε κρατούν πάντα μια λευκή τσάντα στα χειμερινά looks. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι πιο chic από ένα total winter white look ή από ένα πάντα κλασικό black & white. Και στις δύο περιπτώσεις, η λευκή τσάντα είναι φυσικά αυτό το fresh αξεσουάρ που πλαισιώνει τα outfits. Θεωρείται μια λιγότερο αναμενόμενη επιλογή για το καθημερινό dressing, γι’ αυτό και κάνει πάντα αίσθηση, όπως και το λευκό τζιν που ενώ παλιότερα το αντιμετωπίζαμε διστακτικά, πλέον το φοράμε κάθε χειμώνα.

Μια λευκή τσάντα αποτελεί κομμάτι-επένδυση όπως ακριβώς και η μαύρη, οπότε μπορείτε να την αντιμετωπίσετε σαν αυτό το hero piece της γκαρνταρόμπας και να επιλέξετε ένα κλασικό σχέδιο που θα κρατήσετε για χρόνια. Η μόδα του χειμώνα έχει να μας προτείνει pouches, flap bags, crossbody τσάντες και oversized, όλες σε λευκό χρώμα, για να επιλέξετε αυτή που αντιστοιχεί στο προσωπικό σας.

Λευκή τσάντα: Είναι το hero piece του χειμώνα-1
©Acielle/Style du Monde

Η flap bag του οίκου Chanel σε λευκό χρώμα είναι η τσάντα που θα μείνει για πάντα στην γκαρνταρόμπα σας και αγαπημένη It bag των Vogue editors.

Η λευκή τσάντα έχει μια luxury αισθητική που αναβαθμίζει ακόμα και τον πιο casual συνδυασμό με τζιν παντελόνι και φούτερ. Αυτή τη σεζόν μπορούμε να πούμε πως έχει κερδίσει την προσοχή όλων, γι’ αυτό και η Vogue δμιουργεί τον οδηγό με τις white bags του χειμώνα.

View this post on Instagram

A post shared by Caroline Daur (@carodaur)

Οι 7 λευκές τσάντες του χειμώνα:

Λευκή τσάντα: Είναι το hero piece του χειμώνα-2
©Gucci

Λευκή τσάντα, Gucci.

Λευκή τσάντα: Είναι το hero piece του χειμώνα-3
©Prada

Τσάντα, Prada.

Λευκή τσάντα: Είναι το hero piece του χειμώνα-4
©By Far

Τσάντα, By Far.

Λευκή τσάντα: Είναι το hero piece του χειμώνα-5
©H&M

Λευκή τσάντα, Η&Μ.

Λευκή τσάντα: Είναι το hero piece του χειμώνα-6
©Dior

Τσάντα, Dior.

Λευκή τσάντα: Είναι το hero piece του χειμώνα-7
©Bottega Veneta

Λευκή τσάντα, Bottega Veneta.

Λευκή τσάντα: Είναι το hero piece του χειμώνα-8
©Zara

Λευκή τσάντα, Zara.

Διαβάστε επίσης| 6 τσάντες για να φορέσετε την τάση

MHT