κόκκινη-τσάντα-το-αξεσουάρ-επένδυση-γ-200562

Όσο ο καιρός κρυώνει πρωταγωνιστές στα σύνολά μας γίνονται αναπόφευκτα τα πανωφόρια, από κομψά μακριά παλτό, μέχρι leather jackets, teddy coat και bomber. Συνήθως σε ουδέτερα χρώματα, όπως μαύρο, γκρι ή καμηλό, για να μπορούν να είναι ευέλικτα και να ταιριάζουν με όλα μας τα ρούχα, τα πανωφόρια του χειμώνα έχουν ανάγκη από ένα αξεσουάρ που θα τα αναδείξει και θα τα φωτίσει. Ποιο θα μπορούσε να είναι αυτό; Η απάντηση έρχεται από το street style, αλλά και από τα πιο ωραία fashion girls του Instagram.

Η κόκκινη τσάντα είναι το αξεσουάρ-κλειδί που θα κάνει update σε όλα τα χειμερινά μας σύνολα. Ως ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και ακαταμάχητα χρώματα, το κόκκινο φτιάχτηκε για να τραβάει πάνω του όλα τα βλέμματα, δίνοντας νέο αέρα σε όποια άλλη απόχρωση βρίσκεται δίπλα του. Με milky look σε ήπιους τόνους ή σε color blocking διάθεση, μια κατακόκκινη τσάντα μπορεί να γίνει ο άσος στο μανίκι σας, αποτελώντας ταυτόχρονα statement αλλά και διαχρονικό αξεσουάρ.

Γιατί λοιπόν να μην τολμήσετε την αλλαγή; Οι περισσότερες γυναικείες ντουλάπες είναι γεμάτες από τσάντες σε μαύρο, γκρι ή μπεζ χρώμα και σίγουρα αξίζει η επόμενη επένδυση που θα κάνετε να είναι σε κάτι τελείως διαφορετικό που θα σας βγάλει από τα συνηθισμένα. Μπορεί να είναι μια κόκκινη tote με μεγάλη χωρητικότητα, μια κομψή τσάντα ταχυδρόμου ή μια trendy shoulder bag, η επιλογή είναι δική σας, αρκεί η απόχρωση να είναι στην παλέτα του κόκκινου.

Παρακάτω, θα βρείτε τα 7 μοντέλα που θα επιλέγαμε εμείς φτιάχνοντας τη shopping bag μας:

©Callista Crafts

Shoulder bag, Callista Crafts

©Bottega Veneta

Cassette τσάντα, Bottega Veneta

©Gucci

Horsebit 1955 τσάντα ώμου, Gucci

©Saint Laurent

Τσάντα Loulou, Saint Laurent