λιλά-και-κόκκινο-είναι-trend-και-τον-χειμών-198715
©pixelformula

Το λιλά η αλλιώς lavender (το χρώμα της λεβάντας) είναι η απόχρωση που έχει καταφέρει να εδραιώσει καθοριστικά την παστέλ χρωματική παλέτα στο στιλ μας, ανεξαρτήτως εποχής και θερμοκρασίας. Απαλό, girly και με έναν διακριτικό δυναμισμό, το λιλά αναδείχθηκε σε ένα από τα πιο πολυφορεμένα χρώματα των προηγούμενων σεζόν σε μονοχρωματικά ή color blocking σύνολα που τραβούν την προσοχή. Για την επόμενη χρονιά, οι πασαρέλες της άνοιξης γέμισαν και πάλι με λιλά σύνολα, τα οποία ωστόσο θα φορεθούν από τώρα, και μάλιστα with a twist.

Λιλά και κόκκινο: Είναι trend και τον χειμώνα-1
©pixelformula

Στον οίκο Loewe, o ευρηματικός JW Anderson, συνδύασε λιλά φορέματα με τσάντες-πουγκιά σε φλογερό κόκκινο χρώμα, επαναπροσδιορίζοντας τη δυναμική του λιλά, που τώρα απογειώνεται από το ακαταμάχητο κόκκινο. Έτσι, δύο χρώματα από τελείως διαφορετικές παλέτες συναντιούνται και συνθέτουν έναν τρομερά επιτυχημένο απρόσμενο συνδυασμό, που θα λατρέψουν ακόμη και οι πιο πιστοί λάτρεις της μονοχρωμίας.

Λιλά και κόκκινο: Είναι trend και τον χειμώνα-2
©pixelformula

Το κλειδί βρίσκεται στην ισορροπία. Saint Laurent, Jonathan Simkhai, Simone Rocha και Givenchy είναι όλοι οίκοι που πόνταραν στη γοητεία του λιλά για φέτος, ενσωματώνοντάς το είτε σε monochrome looks, είτε σε πιο τολμηρά με διάφορα χρώματα. Για παράδειγμα, στον Givenchy είδαμε total lilac look με διάφορες αποχρώσεις να μπλέκονται μεταξύ τους, ενώ στο Saint Laurent θηλυκές λιλά δημιουργίες να αναβαθμίζονται από beauty looks με πρωταγωνιστή τα σκούρα κόκκινα χείλη. Στον Jonathan Simkhai, chocolate brown τσάντες έδωσαν την απαραίτητη χειμερινή νότα στα λιλά σύνολα, επιβεβαιώνοντας πως τα παστέλ χρώματα δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι.

Λιλά και κόκκινο: Είναι trend και τον χειμώνα-3
©pixelformula

Oι Vogue-approved συνδυασμοί που θα κάνουμε εμείς

Λιλά και κόκκινο: Είναι trend και τον χειμώνα-4
©Bottega Veneta

Ντραπέ φόρεμα, Bottega Veneta

Λιλά και κόκκινο: Είναι trend και τον χειμώνα-5
©Bottega Veneta

Pouch, Bottega Veneta

Λιλά και κόκκινο: Είναι trend και τον χειμώνα-6
©Veronica Beard

Πουλόβερ, Veronica Beard

Λιλά και κόκκινο: Είναι trend και τον χειμώνα-7
©Saint Laurent

Μίνι φούστα, Saint Laurent

Λιλά και κόκκινο: Είναι trend και τον χειμώνα-8
©Dorothee Schumacher

Παντελόνι, Dorothee Schumacher

Λιλά και κόκκινο: Είναι trend και τον χειμώνα-9
©Prada

Μπότες, Prada

Διαβάστε επίσης | Μαύρα sneakers: Θα αντικαταστήσουν τα λευκά;

MHT