7-πανωφόρια-που-θα-αντικαταστήσουν-το-μ-199969
©Diego Anciano

Ο οδηγός της Vogue με τα coat trends του χειμώνα, περιλαμβάνει ζεστά πανωφόρια που με το ιδιαίτερο στυλ τους μπορούν να γίνουν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές σε μια εμφάνιση. Το μαύρο παλτό φυσικά και είναι πάντα all-time classic, τώρα όμως αναζητάμε αυτές τις εναλλακτικές που θα κάνουν τη διαφορά, αυτό το unique piece που θα γίνει αναπόσπαστο μέρος του χειμερινού στυλ μας.

Από το καρό παλτό, το faux fur, το δερμάτινο ή το καπιτονέ, ανακαλύψτε τις fresh new τάσεις στα πανωφόρια του χειμώνα που συγκέντρωσε η Vogue.

7 πανωφόρια που θα αντικαταστήσουν το μαύρο παλτό-1
©Jeanne Damas/ Instagram

Το καρό παλτό

Ένα παλτό με καρό prints είναι τόσο διαχρονικό όσο το καμηλό ή το μαύρο και αγαπημένο όλων των Parisian girls, αφού έχει κάτι ρετρό και σύγχρονο ταυτόχρονα.

7 πανωφόρια που θα αντικαταστήσουν το μαύρο παλτό-2
©Soren Jepsen

Το puffer μπουφάν

Η εποχή που τα puffer μπουφάν συνδέονταν με το σπορ στυλ ή το casual έχει περάσει. Πλέον βλέπουμε αυτό το τόσο πρακτικό comfy πανωφόρι, να βάφεται σε υπέροχα χρώματα όπως το βαθύ κόκκινο και να ντύνεται με απαλά υφάσματα όπως το βελούδο ή το σατέν. Οι επιλογές για συνδυασμούς είναι πια αμέτρητες, αφού βλέπουμε τα puffer ακόμα και με φορέματα ή κοστούμια.

7 πανωφόρια που θα αντικαταστήσουν το μαύρο παλτό-3
©Acielle/Style du Monde

To furry coat

Εκτός από το teddy coat και το cosy παλτό από οικολογική γούνα, υπάρχει και το furry, με πιο κοντή τρίχα, που δίνει ένα luxury touch σε μια εμφάνιση, ειδικά σε μια icy απόχρωση.

7 πανωφόρια που θα αντικαταστήσουν το μαύρο παλτό-4
©Acielle/Style du Monde

Το δερμάτινο παλτό

Ένα risky coat trend που όμως είναι και διαχρονικό. Το δερμάτινο μακρύ παλτό είναι ένα στυλ που βλέπουμε συχνά στην Alexa Chung και το street style. Σε μαύρο βινύλ είναι σίγουρα hot, φέτος όμως το επιλέγουμε σε chocolate brown απόχρωση.

7 πανωφόρια που θα αντικαταστήσουν το μαύρο παλτό-5
©Acielle/Style du Monde

Το καπιτονέ παλτό

Το padded πανωφόρι είναι στα must outerwear trends του χειμώνα. Εκτός από ζεστό και πρακτικό, δίνει και πολλές επιλογές για συνδυασμούς, οπότε είναι και σούπερ ευέλικτο.

7 πανωφόρια που θα αντικαταστήσουν το μαύρο παλτό-6
©Diego Anciano

Το παλτό από οικολογική γούνα

Αν επιλέξετε ένα eco fur coat φέτος, τότε τολμήστε το χρώμα, ακόμα και το πορτοκαλί ή γαλάζιο. Η γούνα άλλωστε μας συνοδεύει όλη την ημέρα, ακόμα και με σπορ outfits, οπότε προσθέστε τη στην γκαρνταρόμπα σας.

7 πανωφόρια που θα αντικαταστήσουν το μαύρο παλτό-7
©Acielle/Style du Monde

Τα κρόσσια

Το boho και τα 70s είναι η τάση που βλέπουμε και το χειμώνα και σίγουρα τα κρόσσια αποτελούν τη λεπτομέρεια που δεν λείπει από ένα μποέμ look. Ένα πανωφόρι με κρόσσια θα δώσει αέρινη κίνηση στο στυλ σας.

Διαβάστε επίσης | Τα πιο ωραία casual look ολοκληρώνονται με biker boots

MHT