μάξι-φούστες-μια-vogue-editor-θα-σας-πείσει-να-υπ-223945
©Acielle/Style du Monde

Όπως το λευκό T-shirt, η καπαρντίνα και το τέλειο τζιν παντελόνι, θεωρώ την μάξι φούστα απαραίτητο κομμάτι της γκαρνταρόμπας. Η εμμονή μου ξεκίνησε από μια συγκεκριμένη φούστα, ψηλόμεση, wool-blend και μάξι από το Matches Fashion και με την υπογραφή του brand Raey. Πάντα αγαπούσα τις μάξι γραμμές, κατά την γνώμη μου είναι πιο κολακευτικές από το μίντι μήκος και η Rachel Proud, creative director του brand Raey, έχει πετύχει πραγματικά το τέλειο στυλ. Τη φόρεσα στα couture shows με ένα απλό T-shirt και mules και ποτέ δεν έχω λάβει τόσα κοπλιμέντα για άλλο ρούχο.

Για εμένα η ευελιξία της μάξι φούστας είναι ο βασικός παράγοντας που την ξεχωρίζω. Οι μάξι φούστες μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, στο γραφείο και το δείπνο. Στα office looks θα φορέσω μια μαύρη μάξι φούστα με ένα λευκό T-shirt από μέσα και χρυσά κοσμήματα, low-heels ή σανδάλια. Αν έχω κάποιο επαγγελματικό ραντεβού απλά προσθέτω σε αυτό το στυλ ένα tailored σακάκι, ενώ η ίδια ακριβώς εμφάνιση που με συνοδεύει και στα cocktails.

Η Raey maxi skirt είναι πάντα η ride-or-die επιλογή μου, υπάρχουν όμως πολλά ακόμα σχέδια που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μου. Μου αρέσουν οι μάξι φούστες με σκίσιμο που αποκαλύπτουν ακριβώς όσα χρειάζεται. Η φλοράλ φούστα του Balenciaga είναι αυτή που βρίσκεται στην wishlist μου εδώ και καιρό, ενώ έρχεται και σε αντίθεση με όλα τα μαύρα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μου. Αν σκέφτεστε να επενδύσετε σε μια μάξι φούστα, μην σκεφτείτε πως ίσως είναι πολύ μακριά, γιατί πάντα υπάρχει η δυνατότητα για να την προσαρμόσετε. Απλά βεβαιωθείτε πως το μήκος της μάξι φούστας κολακεύει τον σωματότυπό σας.

Ο οδηγός της Vogue με τις ωραιότερες μάξι φούστες για το καλοκαίρι 2022:

©Miu Miu

Μάξι φούστα, Miu Miu.

©Balenciaga

Φλοράλ πλισέ φούστα, Balenciaga.

©Maison Margiela

Μάξι τζιν φούστα, Maison Margiela.

©Paco Rabanne

Μάξι φλοράλ φούστα, Paco Rabanne.

©Raey