μαύρα-sneakers-όλα-τα-ζευγάρια-που-φοράμε-day-to-night-260056
©Getty Images

Η αλήθεια είναι πως αν και πρόκειται για ένα πολύ πρακτικό staple, τα μαύρα sneakers συνήθως δεν είναι η πρώτη επιλογή που έχουμε στο μυαλό μας όταν θέλουμε επενδύσουμε σε αθλητικά παπούτσια. Αντιθέτως, τα λευκά ζευγάρια ή τα πιο funky και πολύχρωμα είναι αυτα που μας τραβούν πιο γρήγορα το ενδιαφερόν, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως και τα μαύρα δεν έχουν θέση στη γκαρνταρόμπα μας.

Ειδικά σε αυτή την καθημερινότητα με τους τόσο γρήγορους ρυθμούς, ένα ζευγάρι αθλητικά στην πιο διαχρονική απόχρωση, το μαύρο, είναι απαραίτητο για τη διευκόλυνση του καθημερινού styling. Χωρίς να χρειαστεί να σκεφτείτε πολλά, μπορείτε να τα συνδυάσετε με όλα τα pieces της ντουλάπας σας, από τα πιο απλά στα πιο εντυπωσιακά. Παράλληλα, με ένα ζευγάρι ψηλές κάλτσες γίνονται αμέσως σούπερ updated, αποτελώντας το supermodel combo που βλέπουμε συνέχεια στις τάσεις.

Τα μαύρα sneakers που είναι τώρα must έχουν την υπογραφή των πιο διάσημων streetwear brands. Αρχικά, το μοντέλο Samba της Adidas, το οποίο επανήλθε λίγους μήνες πριν πιο δυναμικά από ποτέ, είναι τώρα το it piece που κάθε fashionista επιθυμεί. Παράλληλα, τα all time classic σχέδια Air Force και Chuck Taylor των Nike και Converse αντίστοιχα παραμένουν στην πρώτη γραμμή και αποτελούν σίγουρα επένδυση που όλες πρέπει να κάνουμε. Τα Hogan, τα πιο κομψά και σοφιστικέ αθλητικά, είναι τα παπούτσια που – σε μαύρο χρώμα – θα συνδυάσουμε με κάθε tailored pants της ντουλάπας μας, ενώ τέλος τα chunky black sneakers με τον ογκώδη σχεδιασμό και τη statement διάθεση είναι αυτά που θα μας συνοδεύσουν στις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις.

Παρακάτω, βρείτε αναλυτικά τα 6 ζευγάρια που δεν λείπουν από τη δική μας γκαρνταρόμπα:

Μαύρα sneakers: Όλα τα ζευγάρια που φοράμε day to night-1
©Adidas

Sneakers Samba, Adidas

Μαύρα sneakers: Όλα τα ζευγάρια που φοράμε day to night-2
©Skechers

Sneakers, Skechers, Tsakiris Mallas

Μαύρα sneakers: Όλα τα ζευγάρια που φοράμε day to night-3
©Hogan

Sneakers, Hogan, Attica

Μαύρα sneakers: Όλα τα ζευγάρια που φοράμε day to night-4
©Nike

Air force 1, Nike

Μαύρα sneakers: Όλα τα ζευγάρια που φοράμε day to night-5
©Vans

Sneakers old school, Vans

Μαύρα sneakers: Όλα τα ζευγάρια που φοράμε day to night-6
©Converse

Sneakers Comme Des Garçons Play x Converse, Converse

MHT