μαύρο-χρώμα-5-τρόποι-να-το-φορέσετε-και-322606
©Getty Images

Το μαύρο είναι ένα χρώμα διαχρονικό, κομψό και κυρίως παντός καιρού. Τόσο το καλοκαίρι, όσο και τον χειμώνα, διατηρεί αναλλοίωτη τη θέση του στις γκαρνταρόμπες των fashionistas και πάντα αποδεικνύεται go-to επιλογή, από τις πιο casual στις πιο formal περιστάσεις.

Πώς το φοράμε όμως τους πιο ζεστούς μήνες; Η αλήθεια είναι πως το μαύρο έχει την ιδιότητα να τραβά την ηλιακή ενέργεια, γεγονός που αμέσως το καθιστά αμφιλεγόμενο για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις. Παρόλα αυτά, πάντα υπάρχουν τρόποι να το εντάξουμε στα look μας, και αυτό γιατί υπάρχουν υφάσματα και υφές σε μαύρο χρώμα που ενδείκνυνται ακόμη και για τις πιο υψηλές θερμοκρασίες.

5 τρόποι να φορέσετε μαύρο και το καλοκαίρι

Από το αέρινο black dress, στη μαύρη βερμούδα και τα μαύρα σανδάλια, το total black είναι μια απόλυτα λειτουργική λύση για κάθε ημέρα. Αντίστοιχα, αν θέλετε να αποφύγετε τη μονοχρωμία, η προσθήκη ενός μόνο μαύρου κομματιού σε κάθε εμφάνιση μπορεί να λειτουργήσει σαν «κλειδί» για την ισορροπία και την κομψότητα του look.

Εμείς, θα αναζητήσουμε τα πιο δροσερά μαύρα κομμάτια για την εποχή, για να μπορούμε να διασφαλίσουμε πως δεν θα χρειαστεί να αποχωρίστουμε τη δυναμική του μαύρου χρώματος από τα outfit μας.

Μαύρο χρώμα: 5 τρόποι να το φορέσετε και το καλοκαίρι-1
©Jacquemus

Φόρεμα, Jacquemus

Μαύρο χρώμα: 5 τρόποι να το φορέσετε και το καλοκαίρι-2
©Norma Kamali

Ολόσωμη φόρμα, Norma Kamali

Μαύρο χρώμα: 5 τρόποι να το φορέσετε και το καλοκαίρι-3
©Simkhai

Τοπ με κοψίματα, Simkhai

Μαύρο χρώμα: 5 τρόποι να το φορέσετε και το καλοκαίρι-4
©Toteme

Βερμούδα, Toteme

Μαύρο χρώμα: 5 τρόποι να το φορέσετε και το καλοκαίρι-5
©Coperni

Platform sandals, Coperni

Διαβάστε επίσης | Τα άνετα παντελόνια που θα φορούν οι fashion insiders όλο το καλοκαίρι

MHT