μαύρο-φόρεμα-και-το-καλοκαίρι-7-εμφανίσ-188598
©Zina Fashion Vibe/Instagram

Το καλοκαίρι φοράμε χρώματα, το μαύρο φόρεμα όμως δεν υπακούει σε αυτό τον κανόνα, αφού είναι πάντα διαχρονικό. Ειδικά το καλοκαίρι αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τη μαυρισμένη επιδερμίδα μας και δένει μοναδικά με τα μίνιμαλ αρχαιοελληνικά σανδάλια ή τις εσπαντρίγιες που περιλαμβάνει η γκαρνταρόμπα των διακοπών. Μια ματιά στο timeline μας άλλωστε αρκεί για να διαπιστώσουμε πως οι street stylers δεν σταματούν να προτείνουν καλοκαιρινούς συνδυασμούς με μαύρο φόρεμα. Μπορεί να είναι μίνι, μίντι ή μάξι, με σατινέ υφή σε lingerie style ή και αρχαιοελληνικό, σε στενή γραμμή ή με κοψίματα που αναδεικνύουν το σώμα.

Μπορείτε να μείνετε πιστή στη μονοχρωμία συνδυάζοντας το μαύρο φόρεμα με μαύρα αξεσουάρ. Εναλλακτικά χρησιμοποιήστε το σαν βάση για ιδιαίτερους συνδυασμούς, είτε με γήινους, είτε με λευκό, είτε με φλούο χρώμα που είναι τάση αυτό το καλοκαίρι. Το μαύρο φόρεμα είναι πάντα εδώ, το ίδιο φρέσκο, με ανανεωμένο στυλ και με αμέτρητες ιδέες για συνδυασμούς, οπότε αποτελεί σε κάθε περίπτωση επένδυση για την γκαρνταρόμπα μας. Οργανώνοντας τη βαλίτσα των διακοπών, προσθέτουμε σίγουρα ένα μαύρο φόρεμα για τις all-day εμφανίσεις μας στο νησί, αλλά και για τις πρώτες εμφανίσεις μετά την επιστροφή μας στην πόλη.

Μαύρο φόρεμα και το καλοκαίρι: 7 εμφανίσεις που θα αντιγράψουμε-1
©Hannah Whiting/Instagram

Μαύρο φόρεμα με cut-outs, συνδυασμένο με χρυσά αξεσουάρ.

Μαύρο φόρεμα και το καλοκαίρι: 7 εμφανίσεις που θα αντιγράψουμε-2
©Julie Sergent Ferreri/Instagram

Συνδυασμένο με ψάθινη τσάντα και καπέλο δείχνει πραγματικά κομψό.

Μαύρο φόρεμα και το καλοκαίρι: 7 εμφανίσεις που θα αντιγράψουμε-3
©Pernille Teisbaek/instagram

Στις βραδινές εξόδους σας φορέστε το μαύρο φόρεμα απλά με χρυσά κοσμήματα.

Το μαύρο σατινέ φόρεμα είναι το item που φοράμε αυτό το καλοκαίρι και θα το χρησιμοποιήσουμε και για το φθινοπωρινό layering.

Μαύρο φόρεμα με dad sandals και μαύρη τσάντα για τα city looks του καλοκαιριού.

Μαύρο φόρεμα και το καλοκαίρι: 7 εμφανίσεις που θα αντιγράψουμε-4
©Sonia Lyson/Instagram

H Vogue προτείνει να τολμήσετε έντονες αντιθέσεις με αξεσουάρ σε φλούο χρώματα.

Διαβάστε επίσης | 9 fresh new τσάντες για την επιστροφή στο γραφείο