μαύρο-μαγιό-είναι-all-time-classic-181617
©Alex Riviere/Instagram

Το μαύρο μαγιό ήταν το απόλυτο icon των 90s, όπως ακριβώς και το slip dress, που απέδειξε τη διαχρονική του αξία στο πέρασμα των χρόνων. Τα supermodels όπως οι Claudia Schiffer, Naomi Campbell και Cindy Crawford απογείωσαν αυτό το στυλ στα fashion editorials της εποχής και φυσικά το μαύρο μαγιό κοσμεί κάθε χρόνο τις σελίδες της Vogue. Το 1994 ο οίκος Chanel μέσα από τη swimwear συλλογή του, απέδειξε πως το μαύρο μαγιό μπορεί να μεταφέρει την κομψότητα και το sophisticated style της μόδας και στην παραλία. Από τότε το μαύρο μπικίνι ή ολόσωμο, βρίσκεται κάθε χρόνο στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα, χωρίς καμία εξαίρεση.

Το μαύρο μαγιό σαν γνήσιο icon ανανεώνεται κάθε σεζόν και προσαρμόζεται στα εκάστοτε trends. Μπορεί να είναι ψηλόμεσο, με κοψίματα που αποκαλύπτουν την περιοχή της κοιλιάς, με έναν ώμο. Το μαύρο μαγιό μπορεί να έχει βαθύ V ντεκολτέ, logos ή και λεπτά spaghetti straps, αθλητική γραμμή ή και πιο σέξυ. Το καλοκαίρι του 2021 οι κορυφαίοι οίκοι και τα brands έχουν να μας προτείνουν πολλά διαφορετικά μαύρα μπικίνι ή ολόσωμα, για να ανακαλύψουμε αυτό που ταιριάζει στο προσωπικό μας στυλ. Όσο διαφορετικά σχέδια και αν συναντάμε, όλα τα μαγιό έχουν κάποια κοινά σημεία, είναι απλά, κλασικά και με προοπτική να αντέξουν στο χρόνο.

Αν επιλέξετε ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό για τις διακοπές σας, το σίγουρο είναι πως μπορείτε να το φορέσετε και σαν τοπ, συνδυασμένο με μια φούστα παρεό ή και με το τζιν σορτς σας, οπότε σας χαρίζει και μια ευελιξία για το καλοκαιρινό στυλ.

Η Vogue προτείνει τα ωραιότερα μαύρα μαγιό για το καλοκαίρι 2021:

Μαύρο μαγιό: Είναι all-time classic-1
©Eres

Ολόσωμο μαγιό με έναν ώμο, Eres.

Μαύρο μαγιό: Είναι all-time classic-2
©Hunza G

Ψηλόμεσο μπικίνι, Hunza G.

Μαύρο μαγιό: Είναι all-time classic-3
©Sophie Deloudi

Ολόσωμο μαγιό με cut-outs, Sophie Deloudi.

Μαύρο μαγιό: Είναι all-time classic-4
©Η&Μ

Μπικίνι, H&M.

Μαύρο μαγιό: Είναι all-time classic-5
©Versace

Ολόσωμο μαγιό, Versace.

Μαύρο μαγιό: Είναι all-time classic-6
©Stefania Frangista

Μπικίνι,  Stefania Frangista.

Μαύρο μαγιό: Είναι all-time classic-7
©Zimmermann

Μαύρο ολόσωμο μαγιό, Zimmermann.

Μαύρο μαγιό: Είναι all-time classic-8
©Bottega Veneta

Μαύρο ολόσωμο μαγιό, Bottega Veneta.

Διαβάστε επίσης | 8 beach bags για τα ωραιότερα στυλ στην παραλία

MHT