μαύρο-παντελόνι-τα-5-στυλ-που-πρέπει-να-247107
©George Angelis/Shot by Gio

Το μαύρο παντελόνι είναι ίσως το item που υπάρχει σε κάθε γκαρνταρόμπα, αλλά και αυτό το κομμάτι που βλέπουμε παντού. Η capsule γκαρνταρόμπα περιλαμβάνει κομμάτια που κάνουν το καθημερινό styling πολύ πιο εύκολο, καθώς βασίζεται σε διαχρονικά ρούχα και αξεσουάρ. Το μόνο σίγουρο όμως είναι πως δεν υπάρχει capsule wardrobe χωρίς ένα μαύρο παντελόνι.

Καθώς το μαύρο παντελόνι μπορεί να μας συνοδεύει από το γραφείο, μέχρι το dinner ή ένα βραδινό πάρτι, θα πρέπει να επιλέξουμε αυτό το σχέδιο με την τέλεια εφαρμογή και το σωστό cut. Αρχικά καλύτερα να αποφύγετε τα πολύ stretchy παντελόνια και να επλέξετε πιο ριχτά υφάσματα. Στα μαύρα παντελόνια συστήνεται το στεγνό καθάρισμα αντί για το πλυντήριο, για να διατηρούν αναλλοίωτη το φόρμα τους αλλά και το χρώμα τους.

Τα 5 στυλ που πρέπει να έχετε

Αν ψάχνετε ένα casual μαύρο παντελόνι, τότε προτιμήστε ένα με ελαφρώς flared τελείωμα, που θα συνδυάζετε εύκολα με ένα tank top και μποτάκια, για ένα effortless style. Για να δώσετε ένα έξτρα ενδιαφέρον σε ένα total black outfit, πειραματιστείτε με τις διαφορετικές υφές. Για παράδειγμα φορέστε ένα δερμάτινο παντελόνι αντί για το κλασικό υφασμάτινο. Ένα tailored μαύρο παντελόνι με wide εφαρμογή είναι απαραίτητο για το γραφείο, ενώ το βράδυ θα το φοράτε και με ένα θηλυκό lingerie top. Το μαύρο τζιν παντελόνι είναι classic όσο και το μπλε, ειδικά φέτος μπορείτε να επιλέξετε και ένα μαύρο cargo pant. Φυσικά ένα μαύρο παντελόνι σε ίσια γραμμή θέτει πάντα τις βάσεις για να δημιουργήσετε μια κομψή εμφάνιση.

Η Vogue συγκέντρωσε τα πέντε μαύρα παντελόνια που αξίζουν τώρα μια θέση στην γκαρνταρόμπα σας, για να ξεκινήσετε το shopping με τα σωστά κομμάτια.

Μαύρο παντελόνι: Τα 5 στυλ που πρέπει να έχετε-1
©Maje

Μαύρο τζιν παντελόνι, Maje, Attica.

Μαύρο παντελόνι: Τα 5 στυλ που πρέπει να έχετε-2
©Calvin Klein

Tailored μαύρο παντελόνι, Calvin Klein.

Μαύρο παντελόνι: Τα 5 στυλ που πρέπει να έχετε-3
©Polo Ralph Lauren

Δερμάτινο παντελόνι, Polo Ralph Lauren.

Μαύρο παντελόνι: Τα 5 στυλ που πρέπει να έχετε-4
©S’ Max Mara

Μαύρο παντελόνι με flared τελείωμα, S’ Max Mara.

Μαύρο παντελόνι: Τα 5 στυλ που πρέπει να έχετε-5
©Zara

Μαύρο παντελόνι με πιέτες, Zara.

Διαβάστε επίσης | Τα cropped τζάκετ είναι η νέα fashion εμμονή

MHT