@jeannedamas
@jeannedamas
@jeannedamas

Parisian Chic: Οι Instagram κανόνες που ακολουθούν πιστά οι Παριζιάνες

Τώρα μπορείτε και εσείς να μετατρέψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram σε υπόδειγμα παριζιάνικου στιλ, χρησιμοποιώντας τα tips που ακολουθούν.

Πώς μοιάζει η ψηφιακή ζωή μιας αληθινής Παριζιάνας; Μέσα από το πρίσμα των Instagram feed της Jeanne Damas, της Lou Doillon, της Leia Sfez και της Camille Charrière η Vogue καταγράφει τους κανόνες που ακολουθούν πιστά, τα πιο κομψά κορίτσια του Instagram.

Δημιουργήστε ένα ατμοσφαιρικό feed

 


©@jeannedamas

Φρεσκοψημένα κρουασάν, ζεστός cappuccino, κόκκινα χείλη, μπερέδες, μαρινιέρες και αέρινα φορέματα – το παρισινό lifestyle έρχεται με μια ανεπιτήδευτη κομψότητα που πολλοί δυσκολεύονται να εξηγήσουν. Βασικά συστατικά στην εμφάνιση κάθε Παριζιάνας είναι η διαχρονικότητα η θηλυκότητα και η απλότητα. Οι φωτογραφίες από στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους έχουν έναν “less is more” χαρακτήρα, ενώ τα instagram feed τους πλημμυρίζουν από μια αίσθηση ρομαντισμού.

Η χαλαρότητα είναι συνώνυμο του Παριζιάνικου coolness

 


©@leiasfez

Ξεχάστε τις περιπλοκές πόζες και τις στημένες φωτογραφίες. Οι υπερβολές δεν έχουν θέση στο στο παριζιάνικο στιλ. Ο στόχος είναι να φαίνεστε επιμελώς ατημέλητες, φυσικές και δροσερές.

Χρησιμοποιήστε αξεσουάρ

 


©@camillecharriere

Η έμφαση στις λεπτομέρειες είναι κλειδί. Μια εντυπωσιακή ζώνη, ένα καπέλο ακόμα και μια πλεκτή ζακέτα μπορούν να προσθέσουν στιλ και χαρακτήρα σε κάθε φωτογραφία.

Οι selfies επιτρέπονται υπό όρους

 


©@loudoillon

No makeup makeup, φρέσκια επιδερμίδα, ζουμερά χείλη, κρουασάν στο χέρι: Οι Παριζιάνες βγάζουν φυσικές selfie χωρίς να χρησιμοποιούν έντονα φίλτρα.

Το αγαπημένο σας βιβλίο αξίζει μια φωτογραφία

 


©@jeannedamas

Είναι γνωστό ότι οι Παριζιάνες περνούν το ελεύθερό τους χρόνο σε ένα όμορφο καφέ στο κέντρο της πόλης, διαβάζοντας το αγαπημένο τους βιβλίο (σε συνθήκες κανονικότητας). Μια δημιουργική στιγμή που σίγουρα αξίζει να απαθανατίσετε.

Δείξτε μας τον ομορφότερο χώρο του σπιτιού σας

 


©@inesmelia

Περισσότερο από ποτέ αυτή την περίοδο, η διακόσμηση του εσωτερικού σας χώρου μπορεί να δώσει αέρα ανανέωσης στο Instagram feed σας.

Ανακαλύψτε ιδέες, προτάσεις και tips όσο μένετε σπίτι στο Vogue.gr.

Scroll to Top