μοβ-και-πορτοκαλί-ο-συνδυασμός-της-άνο-215304
©@sonialyson

Τόσο το μόβ, όσο και το πορτοκαλί, είναι δύο ζωηρά χρώματα, με ένταση και εκτόπισμα. Το πρώτο είναι και επίσημα το χρώμα της χρονιάς σύμφωνα με την Pantone, ενώ το δεύτερο είναι ένα από τα πιο πολυφορεμένα τις τελευταίες σεζόν, καθώς και αγαπημένη επιλογή των πιο καλοντυμένων γυναικών. Στα σύνολα που συνδυάζονται μεταξύ τους, το στιλ απογειώνεται. Στο ανοιξιάτικο street style έχουμε ήδη ξεκινήσει να βλέπουμε χρωματικές αντιθέσεις που κάνουν τη διαφορά, ανάμεσά τους και σύνολα που βασίζονται στις πιο εντυπωσιακές αποχρώσεις του πορτοκαλί και του μοβ. Μελιτζανί, λιλά βυσσινί είναι οι πιο hot της μοβ παλέτας, ενώ οι πορτοκαλί που ξεχωρίζουν είναι οι πιο φωτεινές ή αυτές με φλούο νότες.

Οι τρόποι να φορέσετε μαζί πορτοκαλί και μοβ είναι διάφοροι και βασίζονται στο πόσο θέλετε να τολμήσετε. Αν το color blocking δεν είναι το δυνατότερό σας σημείο, τότε προτιμήστε να κινηθείτε safe, συνδυάζοντας τις αποχρώσεις στα ρούχα και εξισορροπώντας το σύνολα με παπούτσια και αξεσουάρ σε ουδέτερους ή κλασικούς τόνους. Επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε total orange ή total purple outfit και να σπάσετε τη μονοχρωμία προσθέτοντας αξεσουάρ στις αντίθετες αποχρώσεις. Οι πιο τολμηρές μπορούν να προσθέσουν στο «παιχνίδι» και άλλες χρωματικές πινελιές, όπως κρεμ ή κίτρινο. Σε κάθε περίπτωση, για να είναι επιτυχημένο το τελικό look πρέπει να υπάρχει ισορροπία.

Η άνοιξη είναι η ιδανική περίοδος για να πειραματιστείτε με το χρώμα. Ακόμη και αν το στιλ σας είναι πιο μίνιμαλ, ο συνδυασμός δύο χαρούμενων αποχρώσεων θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα ανανεώσει τις εμφανίσεις σας, φέρνοντάς σας στην τελευταία λέξη της μόδας.

Shop the trend

Μοβ και πορτοκαλί: Ο συνδυασμός της άνοιξης-1
©Bottega Veneta

Ντραπέ φόρεμα, Bottega Veneta

Μοβ και πορτοκαλί: Ο συνδυασμός της άνοιξης-2
©Zara

Πέδιλα, Zara

Μοβ και πορτοκαλί: Ο συνδυασμός της άνοιξης-3
©Nanushka

Διαφανές πουκάμισο, Nanushka

Μοβ και πορτοκαλί: Ο συνδυασμός της άνοιξης-4
©Dodo Bar Or

Κολάν, Dodo Bar Or

Μοβ και πορτοκαλί: Ο συνδυασμός της άνοιξης-5
©Ganni

Cardigan, Ganni

Μοβ και πορτοκαλί: Ο συνδυασμός της άνοιξης-6
©The Attico

Πέδιλα, The Attico

Μοβ και πορτοκαλί: Ο συνδυασμός της άνοιξης-7
©Jacquemus

Τσάντα, Jacquemus

Μοβ και πορτοκαλί: Ο συνδυασμός της άνοιξης-8
©Victroria Beckham

Ψηλόμεσο παντελόνι, Victroria Beckham

Διαβάστε επίσης | Τα παπούτσια του επόμενου χειμώνα θα είναι βελούδινα

MHT