μπεζ-παντελόνι-και-λευκό-tank-top-το-πιο-απλό-old-319918
©Getty Images

Ένα look με μπεζ παντελόνι και λευκό tank top δεν μπορεί να πάει λάθος

Από τους stars μέχρι τις street stylers, ο συνδυασμός μπεζ παντελόνι και λευκό tank top είναι ο πιο αλός για ένα looking rich look. Φυσικά υπάρχουν πολλοί λόγοι πίσω από αυτό. Τα tank top είναι ένα αληθινό hero piece καθώς ταιριάζουν με τα πάντα, από ένα κλασικό τζιν παντελόνι μέχρι μια φούστα με βολάν. Η δύναμή τους έχει αναδειχθεί και από τους κορυφαίους οίκους, καθώς ανεβάζουν πλέον τα tank top και στα catwalk, με τα δικά τους ξεχωριστά logo. Είτε με ένα oversized blazer, είτε απλά με ένα πουκάμισο, τα tank top δεν έχουν ανάγκη από styling, αφού καταφέρνουν να γίνουν το επίκεντρο.

Οι σταρ και το street style έχουν προτείνει ένα looking-rich συνδυασμό για το καλοκαίρι, που αποτελείται από μπεζ παντελόνι και λευκό tank top. Το combo είναι πολύ απλό και βασίζεται σε δύο neutral χρώματα που αντανακλούν τις ακτίνες του ήλιου, γι’ αυτό και θεωρούνται ιδανικά για τις υψηλές θερμοκρασίες.

Μπεζ παντελόνι και λευκό tank top: Το πιο απλό old money look για το καλοκαίρι-1
©Getty Images

Τα μπεζ παντελόνια έχουν κερδίσει μια διαχρονική θέση στην γκαρνταρόμπα μας, αντικαθιστώντας τα μαύρα. Ένα αληθινό classic που οι σχεδιαστές θεωρούν καμβά ερμηνεύοντάς το κάθε φορά με βάση τις νέες τάσεις. Φέτος ο συνδυασμός κλειδί είναι πολύ απλός και χρειάζεται απλά ένα basic λευκό tank top. Βλέπουμε όμως ήδη πως αυτό το στυλ είναι αγαπημένο των stars όπως η Jennifer Lopez, η Katie Holmes, ο Shawn Mendes.

Το μπεζ παντελόνι με το λευκό tank top, πλαισιώνοντας απλά από ένα ζευγάρι Capri σανδάλια, ένα ζευγάρι μπαλαρίνες ή sneakers και έτσι απλά έχουμε το ιδανικό summer look. Η wide leg εφαρμογή στα παντελόνια, σας επιτρέπει να είστε πιο άνετες για το καλοκαίρι.

Μπεζ παντελόνι και λευκό tank top: Το πιο απλό old money look για το καλοκαίρι-2
©Getty Images

Μπεζ και λευκό: Το looking-rich look για το καλοκαίρι

Πολλοί αναρωτιούνται αν αυτές οι αποχρώσεις μπορούν να συνδυαστούν. Η αλήθεια είναι πως με την έλευση της Quiet Luxury αισθητικής στη ζωή μας, όλα κινούνται γύρω από τις ήσυχες αποχρώσεις όπως το λευκό και το μπεζ. Αυτό το combo θυμίζει το classic American cool style την περίοδο των διακοπών όπως το βλέπουμε να αποτυπώνεται στις ταινίες ή και την Coastal Grandmother αισθητική του TikTok. Πλέον αυτή η looking-rich αισθητική των διακοπών, εμφανίζεται και στην πόλη, συνθέτοντας ένα νέο συνδυασμό που θα δούμε έντονα το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης | Toe sandals: Πώς θα συνδυάσετε τα παπούτσια του street style;

MHT