ο-οίκος-bottega-veneta-κυκλοφορεί-το-πρώτο-digital-περιο-171822
©Bottega Veneta

Ο οίκος Bottega Veneta έκανε αίσθηση όταν αποφάσισε να κλείσει το λογιαριασμό του στο Instagram και το Facebook. Τώρα μας συστήνει ένα νέο κώδικα επικοινωνίας μέσα από το Issue,  το πρώτο οπτικοακουστικό τεύχος του Digital Journal, που θα κυκλοφορεί τέσσερις φορές το χρόνο, δίνοντας την ευκαιρία στον creative director Daniel Lee να μοιράζεται ένα εναλλακτικό content με το κοινό του, λιγότερο σπασμωδικό και περισσότερο δημιουργικό. Η αντίθεση με το Instagram είναι σκόπιμη: “Υπάρχει μια διάθεση εκφοβισμού στα social media που δεν μου αρέσει. Ήθελα να κάνω κάτι χαρούμενο. Δεν είμαστε απλώς ένα brand, είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που συνεργάζονται και δεν θέλω να εργάζομαι σε μια ατμόσφαιρα που μοιάζει αρνητική”, σχολίασε ο Daniel Lee.

Ο οίκος Bottega Veneta κυκλοφορεί το πρώτο digital περιοδικό του-1
©Bottega Veneta

Το πρώτο τεύχος παρουσιάζει το πολύπλευρο και πολύχρωμο όραμα του Daniel Lee, όλα όσα τον εμπνέουν, τα πάθη του, τους πειραματισμούς με υλικά και τη δημιουργική διαδικασία που ακολουθεί. Δεν υπάρχει κείμενο, αλλά clips από το τελευταίο μυστικό fashion show του οίκου Bottega Veneta, voiceovers, φωτογραφικές λήψεις από το street style και σκέψεις που προσεγγίζουν ένα κοινό, με στόχο έναν εκδηματοκρατισμό της μόδας, δημιουργώντας ένα ευρύτερο engagement ακόμα και με άτομα που δεν είναι απαραίτητα πελάτες του οίκου. Μέσα από το Issue, η Neneh Cherry αφηγείται ενώ παίζουν στιγμιότυπα από την πιο πρόσφατη επίδειξη της Bottega Veneta στο Sadler’s Wells στο Λονδίνο. Η πατινέρ με έδρα το Βερολίνο, Oumi Janta περιστρέφεται με τα πατίνια της κάτω από μια ντισκομπάλα, φορώντας ένα μεταξωτό κοκτέιλ φόρεμα με κρόσσια, ενώ μια ταινία μικρού μήκους αιχμαλωτίζει τα παράτολμα ακροβατικά της βρετανικής ομάδας STORROR.

Ο οίκος Bottega Veneta κυκλοφορεί το πρώτο digital περιοδικό του-2
©Bottega Veneta

Όσο για το μέλλον της Bottega Veneta στα social media; “Χαίρομαι που υπάρχω στα accounts των άλλων. Αυτή η συζήτηση με τους φαν είναι υπέροχη και είμαστε ευγνώμονες που την έχουμε”, περιγράφει ο Daniel Lee. Ανακαλύψτε το στο www.issuedbybottega.com

Ο οίκος Bottega Veneta κυκλοφορεί το πρώτο digital περιοδικό του-3
©Bottega Veneta
Ο οίκος Bottega Veneta κυκλοφορεί το πρώτο digital περιοδικό του-4
©Bottega Veneta

Διαβάστε επίσης | Total Black την άνοιξη; Γιατί όχι; 12 look που θα αντιγράψουμε άμεσα

MHT