ο-virgil-abloh-επιστρέφει-στον-louis-vuitton-116976
©Getty Images

Μετά από αρκετούς μήνες απουσίας λόγω προβλημάτων υγείας, ο Virgil Abloh επέστρεψε στον παριζιάνικο οίκο. Ο ιδρυτής του Off- White και καλλιτεχνικός διευθυντής του Louis Vuitton menswear ανέβασε μια selfie στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από τα κεντρικά του οίκου στο Παρίσι, όπου το λογότυπο LV έκρυβε το πρόσωπο του.

Μιλώντας στη Vogue τον περασμένο Αύγουστο, ο Abloh είχε παραδεχθεί πως ένιωθε κόπωση μετά από ένα πολύωρο ταξίδι. «Ένιωθα απλά κουρασμένος και τελικά πήγα στο γιατρό. Όλα είναι καλά, αλλά ο γιατρός μου είπε πως ‘αυτοί οι ρυθμοί εξωθούν το σώμα σου στα άκρα- όλες αυτές οι ώρες μέσα σε αεροπλάνο, όλα αυτά τα διαφορετικά projects που κάνεις- δεν κάνουν καλό στην υγεία σου».https://www.instagram.com/p/B4etx0xpbRq/Χωρίς να αποκαλύψει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ο σχεδιαστής επέλεξε να δουλέψει από το σπίτι του στο Σικάγο. «Στην ουσία θα δουλεύω από το σπίτι για τους επόμενους τρεις μήνες και έχω ακυρώσει όλα τα μεγάλα events μου», είχε πει το Σεπτέμβριο. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Abloh απουσίαζε από το show του Off- White κατά την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο Virgil Abloh θα παρευρεθεί στο show του οίκου Autumn/ Winter 2020 κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας menswear τον Ιανουάριο.

Read more at vogue.co.uk

MHT