ο-yannis-sergakis-παρουσίασε-τη-νέα-του-συλλογή-immortelle-σ-255449
©Yannis Sergakis

Ο Yannis Sergakis ταξίδεψε στο Παρίσι για την παρουσίαση της συλλογής του Immortelle, με τα χειροποίητα ολόχρυσα μοτίβα που θυμίζουν θραύσματα αρχαίων κιόνων δεμένα σε μεγάλες χρυσές αλυσίδες. Καθόλου τυχαία επιλογή η πόλη του φωτός, καθώς το ενδιαφέρον για τον Έλληνα σχεδιαστή γίνεται όλο και πιο έντονο.

Στον εντυπωσιακό χώρο του Rainbow Wave, σε ένα χαρακτηριστικό παριζιάνικο κτίριο του 17ου αιώνα στη γειτονιά του St Germain, ο κοσμηματοποιός υποδέχτηκε τους καλεσμένους του, συνδέοντας το Παρίσι με την Αθήνα, δύο πόλεις όπου η καθημερινότητα  μπλέκεται με την ιστορία, και όπου ο Γιάννης Σεργάκης μοιράζει το χρόνο του. Εξάλλου και η συλλογή Immortelle έχει ξεπηδήσει από τον τρόπο που το αθηναϊκό παρελθόν παραμένει μέρος της σύγχρονης πόλης και η παράδοση συμβαδίζει με τη δημιουργία σήμερα.

Ο Yannis Sergakis παρουσίασε τη νέα του συλλογή Immortelle στο Παρίσι-1
©Yannis Sergakis

Εντυπωσιακά κοσμήματα δουλεμένα στο χέρι από έμπειρους Έλληνες τεχνίτες, τοποθετήθηκαν σε σύγχρονες προθήκες στο κέντρο του showroom, προσελκύοντας την προσοχή. Σχεδιασμένη για τη σύγχρονη γυναίκα που ζει στο παρόν, εργάζεται, βγαίνει με φίλους, χορεύει σε ένα πάρτι, με αυτοπεποίθηση και προσωπικό  στυλ, η συλλογή Ιmmortelle δημιουργήθηκε ως φόρος τιμής στην Αθήνα και επισφραγίζει την παρουσία του brand Yannis Sergakis στη γαλλική πρωτεύουσα.

Τα κοσμήματα YANNIS SERGAKIS είναι διαθέσιμα στα καταστήματα του brand σε Αθήνα και Παρίσι και στον ιστότοπο yannissergakis.com.

MHT