οι-6-συνδυασμοί-χρωμάτων-που-θα-κάνουμε-123704
©Jonathan Daniel Pryce

Η άνοιξη είναι εδώ και η γκαρνταρόμπα μας όπως είναι λογικό κινείται σε ανάλογο μήκος κύματος. Νιώθουμε την ανάγκη να αφήσουμε στην άκρη το μαύρο, το καφέ και το γκρι και να προσθέσουμε στο στυλ μας μια δόση θετικής ενέργειας. Αρκεί να τολμήσουμε χρωματικούς συνδυασμούς που θα μας βγάλουν από την comfort zone μας, έστω και λίγο, δίνοντάς μας έμπνευση για πειραματισμούς. Μελετήσαμε εμφανίσεις από το street style, αλλά και από το Instagram, και συγκεντρώσαμε τους συνδυασμούς χρωμάτων που μας έκαναν κλικ με την πρώτη ματιά, είτε γιατί μας φάνηκαν ζωηροί και αντιφατικοί, είτε για την αρμονία που εκπέμπουν.

Αρκεί να αξιοποιήσετε κομμάτια που έχετε ήδη στην γκαρνταρόμπα σας, αλλά αυτή τη φορά θα τα συνδυάσετε με διαφορετικό τρόπο.

Λιλά + Ivory

Ένας απαλός συνδυασμός που μυρίζει άνοιξη με την πρώτη ματιά και τράβηξε το ενδιαφέρον των φωτογράφων στην τελευταία Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Το λιλά και το ivory αποπνέουν μια μοναδική ηρεμία όταν συνυπάρχουν σε ένα λουκ.

Οι 6 συνδυασμοί χρωμάτων που θα κάνουμε την άνοιξη-1
©Acielle / Style Du Monde

Κίτρινο + Γκρι

Η Pantone ανέδειξε το φωτεινό κίτρινο και το γκρι ως τα χρώματα του 2021, οπότε αυτό μας αρκεί για να τα εντάξουμε και στο στυλ μας. Το αποτέλεσμα έχει μια σοφιστικέ αλλά απόλυτα μοντέρνα αισθητική.

Οι 6 συνδυασμοί χρωμάτων που θα κάνουμε την άνοιξη-2
©The Style Stalker/Instagram

Neon πράσινο + Σκούρο ντένιμ

Μια ματιά στα accounts των Instagrammers αρκεί για να διαπιστώσουμε πως το neon πράσινο είναι η τολμηρή απόχρωση της άνοιξης, τόσο σε ρούχα, όσο και σε αξεσουάρ. Καθώς αυτό το χρώμα θέλει να είναι πρωταγωνιστής χρειάζεται ένα basic συνδυασμό, όπως με το dark denim.

Μπλε + Πορτοκαλί

Δύο έντονα χρώματα από διαφορετικές ομάδες, που όταν συναντιούνται δημιουργούν μια τολμηρή αντίθεση που μας γεμίζει αισιοδοξία. Αυτό ακριβώς που θέλουμε από το στυλ μας δηλαδή.

Neutrals + Παστέλ

Οι γήινοι τόνοι έχουν κάθε σεζόν μια θέση στο στυλ μας, όμως όσο και αν μας αρέσει το total nude, θέλουμε μια χρωματική πινελιά που να προσθέτει ζωντάνια στο λουκ και αυτό το ρόλο αναλαμβάνουν τα παστέλ.

Οι 6 συνδυασμοί χρωμάτων που θα κάνουμε την άνοιξη-3
©The Style Stalker

Ροζ + Πράσινο

Ένας συνδυασμός που δεν μας έρχεται στο μυαλό εύκολα, αλλά όταν τον βλέπουμε στο street style διαπιστώνουμε πως πρόκειται για μια επιτυχημένη συνταγή.

Οι 6 συνδυασμοί χρωμάτων που θα κάνουμε την άνοιξη-4
©Jonathan Daniel Pryce

Διαβάστε επίσης | Sporty Chic: Οι 7 νέοι κανόνες για να το αντιγράψετε

MHT