οι-6-τάσεις-στις-ζώνες-που-θα-αναβαθμίσο-294136
©Getty Images

Μπορεί η μόδα να επιστρέφει στα basics, ιδιαίτερα μέσω της αισθητικής της ήσυχης πολυτέλειας, όμως  γοητεία βρίσκεται περισσότερο από ποτέ στα αξεσουάρ. Ένα όμορφο ζευγάρι παπούτσια, το σωστό κόσμημα, μια τσάντα που κάνει τη διαφορά. Αλλά και η ζώνη που επιλέγετε για να τονίσει τη σιλουέτα σας ή να δώσει αέρα σε μια εμφάνιση που με την πρώτη ματιά είναι λίγο πολύ κλασική. Και ενώ μπορεί να πιστεύετε ότι η ζώνη δεν είναι πάντα το πρώτο αξεσουάρ που θα προσθέσουμε σε ένα τελικό look, πολλές φορές αποτελεί το hero piece που μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την εμφάνιση, να τονίσει την σιλουέτα σε ένα πλεκτό φόρεμα ή και να δώσει κομψότητα σε ένα απλό τζιν.

Ποιες τάσεις στις ζώνες θα ξεχωρίσουν τους επόμενους μήνες;

Cowboy, jewel, neo-studded, για όλα τα στυλ και τα street style trends, η Vogue συγκεντρώνει μια λίστα με τις πιο edgy ζώνες για να αναβαθμίσει την εμφάνιση σας τις επόμενες εβδομάδες.

Western buckle belt

Γευστικά vintage, η western ζώνη κοσμείται με μια χαραγμένη στρογγυλεμένη πόρπη. Μια τάση με cowboy αέρα, ακολουθεί τον δρόμο των boots και των καπέλων με φαρδύ γείσο, σχεδιάζοντας το περίγραμμα μιας νέας εμφάνισης.

Οι 6 τάσεις στις ζώνες που θα αναβαθμίσουν κάθε look-1
©Getty Images
Οι 6 τάσεις στις ζώνες που θα αναβαθμίσουν κάθε look-2
©Ralph Lauren

Ζώνη,Ralph Lauren

Η arty belt

Καλλιτεχνικές παραλλαγές γύρω από τη ζώνη. Τα καλύτερα σχέδια είναι στολισμένα με μια πόρπη που θυμίζει ως γλυπτό όπως αυτό που φορούσε στο Μιλάνο η Amalie Gassmann.

Οι 6 τάσεις στις ζώνες που θα αναβαθμίσουν κάθε look-3
©Getty Images
Οι 6 τάσεις στις ζώνες που θα αναβαθμίσουν κάθε look-4
©Ferragamo

Ζώνη,Ferragamo

Η neo-studded ζώνη

Αφήνουμε στην άκρη τις παραλλαγές grunge και επιλέγουμε μια νέα ερμηνεία της ζώνης με καρφιά. Η αγαπημένη μας δερμάτινη ζώνη είναι διακοσμημένη με στρογγυλεμένες λεπτομέρειες με καρφιά και μια γραφική πόρπη.

Οι 6 τάσεις στις ζώνες που θα αναβαθμίσουν κάθε look-5
©The Kooples

Ζώνη,The Kooples

Η ornamented  ζώνη

Charms, jewels και περιγράμματα γραφικών λουλουδιών ή του καλοκαιρινού gris-gris, αυτή η ζώνη must-have για μακριά φορέματα μαζί με ένα blazer ή jacket.

Οι 6 τάσεις στις ζώνες που θα αναβαθμίσουν κάθε look-6
©Alessandra Rich

Ζώνη,Alessandra Rich

Η chain belt

Ένα απαραίτητο κομμάτι της γκαρνταρόμπας, η chain belt είναι το απόλυτο αξεσουάρ για να αναβαθμίσετε την εμφάνιση σας.Την εντοπίσαμε στις επιδείξεις μόδας Chanel Cruise 2024 και La Vacanza by Versace, ενώ ξεχωρίσε επίσης και στο street style, σε ένα look από την Yoyo Cao.

Οι 6 τάσεις στις ζώνες που θα αναβαθμίσουν κάθε look-7
©Getty Images
Οι 6 τάσεις στις ζώνες που θα αναβαθμίσουν κάθε look-8
©Gucci

Ζώνη,Gucci

Η μίνι ζώνη

Παίζουμε το παιχνίδι των αντιθέσεων στα χρώματα και στους όγκους: ένα μακρύ κομψό φόρεμα δίπλα σε μια λεπτή μαύρη ζώνη. Θα δώσετε σίγουρα στο στυλ σας μια back-to-school εμφάνιση που θα ξεχωρίσει.

Οι 6 τάσεις στις ζώνες που θα αναβαθμίσουν κάθε look-9
©Getty Images
Οι 6 τάσεις στις ζώνες που θα αναβαθμίσουν κάθε look-10
©Bottega Veneta

Ζώνη,Bottega Veneta

Διαβάστε επίσης | Λευκές μπότες: Είναι το star trend του χειμώνα

MHT