οι-6-τσάντες-που-ορίζουν-το-νέο-parisian-style-284971
©Leia Sfez/Instagram

Οι Γαλλίδες δεν σταματούν ποτέ να αναζητούν νέες τάσεις που προσαρμόζονται στο ανεπιτήδευτο προσωπικό στυλ τους. Αυτή τη φορά εστιάζουμε στις It bags που ορίζουν τώρα το νέο parisian chic, μια αισθητική που παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο, αλλά εξελίσσεται πάντα με βάση τα τελευταία trends. Από την half-moon bag μέχρι την κόκκινη ή την bucket, αυτές είναι οι τσάντες που θα κρατήσουν οι Παριζιάνες το φθινόπωρο 2023. Κρατήστε σημειώσεις πριν το πρώτο shopping της σεζόν.

Η κόκκινη τσάντα

Τα catwalks για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-24, έδειξαν πως το κόκκινο χρώμα σε total looks θα είναι ο απόλυτος  πρωταγωνιστής. Αυτό αρκεί για να προσθέσετε μια κόκκινη τσάντα στην γκαρνταρόμπα σας, όπως οι Γαλλίδες.

Οι 6 τσάντες που ορίζουν το νέο parisian style-1
©Jacquemus

Τσάντα, Jacquemus.

Η half-moon bag

Το star trend των 00s ανεβαίνει δυναμικά αυτή τη σεζόν. Η half-moon bag είναι curvy και πλαισιώνει κάθε εμφάνιση με πόντους θηλυκότητας.

Οι 6 τσάντες που ορίζουν το νέο parisian style-2
©Bottega Veneta

Τσάντα Hop, Bottega Veneta, Luisa World.

Το πουγκί

Ένα classic της γκαρνταρόμπας και του parisian style είναι το πουγκί. Η αισθητική της bucket bag εναρμονίζεται απόλυτο με την πιο μποέμ και ρετρό αύρα των Γαλλίδων, γι’ αυτό και η συγκεκριμένη τσάντα έχει μια διαχρονική θέση στην συλλογή τους.

Οι 6 τσάντες που ορίζουν το νέο parisian style-3
©Callista

Bucket bag, Callista.

Η τσάντα μέσης

Η belt bag δεν έχει πει ακόμα το οριστικό αντίο. Τα πιο fashionable girls την επαναφέρουν από τα 80s, χάρη στη μοναδική ευελιξία της. Αυτή τη σεζόν όμως εστιάζουν σε πιο ροκ στυλ, επιλέγοντας leather αξεσουάρ με silver λεπτομέρειες.

Οι 6 τσάντες που ορίζουν το νέο parisian style-4
©Diesel

Τσάντα, Diesel.

Η basket bag

Οι ψάθινες τσάντες κάνουν το καλοκαίρι να διαρκεί λίγο περισσότερο, καθόλου τυχαίο που οι Γαλλίδες συνεχίζουν να τις κρατούν και το φθινόπωρο.

Οι 6 τσάντες που ορίζουν το νέο parisian style-5
©Loewe

Τσάντα, Loewe.

Η bamboo-handle bag

Η τσάντα με την bamboo χειρολαβή είναι αυτή η vintage λεπτομέρεια που αναζητούν οι Γαλλίδες για το στυλ τους. Φαίνεται πως αυτό το bag trend θα προσελκύσει τα φώτα τη νέα σεζόν.

Οι 6 τσάντες που ορίζουν το νέο parisian style-6
©Gucci

Τσάντα, Gucci.

Διαβάστε επίσης | Shoe trends: Ό,τι πρέπει να έχετε στη γκαρνταρόμπα σας για τη νέα σεζόν

MHT