οι-πιο-σέξυ-φούστες-του-καλοκαιριού-έχ-232413
©Acielle/Style du Monde

Μια σέξυ φούστα ορίζεται ως απαραίτητη για την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα, αφού με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορεί να μας ακολουθεί day to night και βέβαια είναι η πρώτη προσθήκη που κάνουμε στη βαλίτσα των διακοπών.

Οι σέξυ φούστες που επιλέγουμε το καλοκαίρι 2022, έχουν μια λεπτομέρεια που τις κάνει να ξεχωρίζουν. Πρόκειται για ένα πολύ μικρό κόψιμο στο ύψος των γοφών, το οποίο αποκαλύπτει το δέρμα και δείχνει super hot. Το διακριτικό cut-out, το συναντάμε σε μάξι, μίντι και μίνι φούστες.

Οι φούστες με το κόψιμο ψηλά στη μέση, μπορούν να έχουν στενή εφαρμογή που τονίζει την σιλουέτα, όπως οι tube skirts που φέτος αποτελούν μεγάλη τάση. Επιπλέον μπορούν να είναι πλεκτές ή και από λινό ύφασμα, με έντονα χρώμα, δίνοντας ένα πιο fun χαρακτήρα σε κάθε καλοκαιρινό outfit.

Πρόκειται για ένα trend που αυτή τη στιγμή αγαπά ιδιαίτερα η Generation Z, η οποία ανακαλύπτει τάσεις από τα 00s και τις επαναφέρει στο προσκήνιο. Αντίστοιχες φούστες με κοψίματα, συναντάμε στις συλλογές των Mônot, Μusier και Jacquemus. Μπορείτε να τις συνδυάσετε με tank top για ένα Y2K look, με cropped shirts ή απλά με ένα T-shirt.

View this post on Instagram

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

Η Elsa Hosk αυτό το καλοκαίρι αγαπά πολύ τις Υ2Κ αναφορές στο στυλ της. Η μίντι φούστα με το σκίσιμο δεν θα μπορούσε να λείπει από την γκαρνταρόμπα της. Την επέλεξε σε πράσινο χρώμα και τη συνδύασε με lime bra top.

Πρόκειται για μια διακριτική σέξυ λεπτομέρεια που εύκολα μπορείτε να τολμήσετε, γι’ αυτό και βλέπουμε πως έχει γίνει τόσο μεγάλη τάση. H Vogue επέλεξε τις ωραιότερες φούστες για να επενδύσετε αυτή τη σεζόν.

Οι φούστες με cut-outs που προσθέτουμε στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα

Οι πιο σέξυ φούστες του καλοκαιριού έχουν αυτή τη λεπτομέρεια-1
©Christopher Esber

Μίντι φούστα, Christopher Esber.

Οι πιο σέξυ φούστες του καλοκαιριού έχουν αυτή τη λεπτομέρεια-2
©Cult Gaia

Μίντι φούστα, Cult Gaia.

Οι πιο σέξυ φούστες του καλοκαιριού έχουν αυτή τη λεπτομέρεια-3
©Musier

Φούστα, Musier.

Οι πιο σέξυ φούστες του καλοκαιριού έχουν αυτή τη λεπτομέρεια-4
©Mônot

Μίντι φούστα, Mônot.

Οι πιο σέξυ φούστες του καλοκαιριού έχουν αυτή τη λεπτομέρεια-5
©Sandro

Φούστα, Sandro.

Διαβάστε επίσης | Τα Adidas sneakers που θα φορούν όλοι το φθινόπωρο 2022

MHT