οι-τσάντες-της-άνοιξης-έχουν-αυτά-τα-χρ-267164
©George Angelis/Shot by Gio

Εκτός από τις signature bags που θεωρούνται πάντα classic, την προσοχή μας κερδίζουν και οι νέες αφίξεις της μόδας, που υπακούουν στα μεγαλύτερα catwalk trends. Οι τσάντες της άνοιξης συναντούν τις color τάσεις της σεζόν και κάνουν το απαραίτητο update στην γκαρνταρόμπα μας. Η ντένιμ τσάντα ειδικά φέτος έχει τη δύναμη να εκτοπίσει την basket bag. Μια τσάντα σε neutral απόχρωση υπογραμμίζει την quiet luxury αισθητική της σεζόν, ενώ τα παστέλ δίνουν μια spring διάθεση στις εμφανίσεις μας.

Το lime είναι η πιο δροσερή πρόταση για τις τσάντες της άνοιξης, ενώ το cream θεωρείται πάντα chic. Υπάρχουν όμως και τα πιο bold χρώματα που εμφανίζονται στις It bags της σεζόν, όπως το πράσινο και το μπλε. Σίγουρα η διαχρονικότητα αποτελεί πάντα βασικό κριτήριο όταν επενδύουμε σε μια νέα τσάντα, μπορούμε όμως να αντιμετωπίσουμε το στυλ με λίγο πιο fun διάθεση, επιλέγοντας μια τσάντα με χρώμα και ιδιαίτερη γραμμή που διαφοροποιείται από τα συνηθισμένα.

Η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου και του Παρισιού, έφερε ήδη στο προσκήνιο τα πιο δημοφιλή χρώματα της σεζόν και όλες τις street style τάσεις, ανάμεσά τους και τα τοπ χρώματα. Ξεφεύγοντας από το μαύρο ή το λευκό, τόλμησαν τις πιο ζωηρές αποχρώσεις, δημιουργώντας ακόμα και τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς. Η τσάντα μπορεί να αποτελέσει αυτή τη μικρή λεπτομέρεια που θα φωτίσει μια εμφάνιση, διαμορφώνοντας ένα ολόκληρο στυλ, οπότε μια δόση από χρώμα, χαρακτηρίζεται ως απαραίτητη για τα looks της άνοιξης.

Η Vogue επέλεξε τις τσάντες της άνοιξης που αξίζουν την προσοχή σας τώρα:

Οι τσάντες της άνοιξης έχουν αυτά τα χρώματα-1
©Loewe

Η lime bag

Τσάντα, Loewe.

Οι τσάντες της άνοιξης έχουν αυτά τα χρώματα-2
©Callista

Η λιλά τσάντα

Πουγκί με κρόσσια, Callista.

Οι τσάντες της άνοιξης έχουν αυτά τα χρώματα-3
©Gucci

Η cream bag

Τσάντα, Gucci.

Οι τσάντες της άνοιξης έχουν αυτά τα χρώματα-4
©Chanel

Η τζιν τσάντα

Τσάντα, Chanel.

Οι τσάντες της άνοιξης έχουν αυτά τα χρώματα-5
©Victoria Beckham

Η πράσινη τσάντα

Τσάντα, Victoria Beckham.

Οι τσάντες της άνοιξης έχουν αυτά τα χρώματα-6
©Park House

Η μπλε oversized τσάντα

Τσάντα, Park House.

Οι τσάντες της άνοιξης έχουν αυτά τα χρώματα-7
©Givenchy

Η olive bag

Τσάντα, Givenchy.

Διαβάστε επίσης | 5 staples απαραίτητα για την γκαρνταρόμπα της άνοιξης