όλοι-μπορούμε-να-γίνουμε-mcqueencreators-138323
©AlexanderMcQueen/

Την εποχή του #stayhome, o οίκος Alexander McQueen μας προτείνει να πάρουμε μέρος σε μια δημιουργική, ψηφιακή συνομιλία, καλώντας όλους μας να γίνουμε #McQueencreators. Εμπνευσμένο από μια συνεδρία σχεδίου που έγινε πέρυσι και είχε ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη ενός print που παρουσιάστηκε στη συλλογή SS20, το διαδικτυακό McQueen Creators project προσκαλεί όλους τους followers του οίκου να δώσουν τη δική τους καλλιτεχνική διάσταση σε αγαπημένα κομμάτια, μέσα από μια επιλογή εικόνων. Η δράση ξεκίνησε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα μέσω Instagram, Twitter και Facebook.

Όλοι μπορούμε να γίνουμε #McQueencreators-1
©AlexanderMcQueen

Στη συνέχεια, μια επιλογή από τις προτάσεις των McQueen Creators θα παρουσιάζεται στα ψηφιακά κανάλια του οίκου, ενώ κάθε εβδομάδα θα δίνεται και ένα νέο δημιουργικό concept. Από το design studio του Βρετανικού οίκου μέχρι τους φοιτητές σχολών μόδας, η νέα δράση φιλοδοξεί να φέρει τους φίλους του Alexander McQueen κοντά στις ομάδες και τους συνεργάτες του οίκου μέσα από ψηφιακά tutorials.

Όλοι μπορούμε να γίνουμε #McQueencreators-2
©AlexanderMcQueen

H πρώτη εβδομάδα εστιάζει στην έκθεση Roses που παρουσιάζεται τους τελευταίους μήνες στο Alexander McQueen open studio στη New Bond Street, με τους McQueencreators να παρατηρούν ξανά το one-of-a-kind φόρεμα Rose, με το οποίο έκλεισε το ντεφιλέ AW 2019. Στη συνέχεια, η διαδικτυακή κοινότητα θα ασχοληθεί με τρισδιάστατες δημιουργίες αλλά και με το χειροποίητο κέντημα, μεταξύ άλλων.

https://www.instagram.com/p/B-b9iRQBmTT/?utm_source=ig_web_copy_link

MHT