παντελόνια-καμπάνα-όλα-τα-στυλ-και-οι-σ-230523
©Etro

Οι resort 2023 συλλογές που παρουσιάζονται αυτές τις μέρες, έχουν ήδη γεννήσει μια νέα τάση, που συνδυάζει άνεση και μοντέρνα αισθητική. Πρόκειται για τα παντελόνια καμπάνα που επιστρέφουν στην γκαρνταρόμπα μας, προσαρμοσμένα στο στυλ του τώρα.

Τα παντελόνια καμπάνα είναι το cut που έγραψε ιστορία στα τέλη των 60s και στα 70s, καθώς αγκαλιάστηκε από τα μεγαλύτερα icons, όπως η Jane Birkin, η Cher, η σχεδιάστρια Mary Quant. Οι σχεδιαστές κάνουν συχνά απόπειρες να το επαναφέρουν στη μόδα και βλέπουμε ήδη πως η επόμενη σεζόν τους ανήκει.

Τα flared pants του 2023

Τα παντελόνια καμπάνα εμφανίστηκαν στις συλλογές των οίκων Versace, Prabal Gurung, Etro και Gucci, σε πολλά διαφορετικά στυλ. Τα flared pants είναι high-waisted και στενά γύρω από τη μέση, ανοίγοντας σε γραμμή καμπάνα προς τα κάτω. Έτσι κολακεύουν κάθε σιλουέτα και δημιουργούν ένα πιο ψηλόλιγνο εφέ. Με το Y2K look όμως να ορίζει τις τάσεις τώρα, βλέπουμε και τα χαμηλόμεσα παντελόνια καμπάνα να γίνονται τάση.

Παντελόνια καμπάνα: Όλα τα στυλ και οι συνδυασμοί που θα γίνουν τάση-1
©Versace

Οι συνδυασμοί με flared παντελόνια 

Στην resort 2023 συλλογή του οίκου Versace, είδαμε raw denim σε γραμμή καμπάνα, με lowrise εφαρμογή. Συνδυάστηκαν με pointed shoes και ροκ T-shirt.

Παντελόνια καμπάνα: Όλα τα στυλ και οι συνδυασμοί που θα γίνουν τάση-2
©Prabal Gurung

Με έντονα χρώματα 

Ο οίκος Prabal Gurung άλλαξε διάθεση στο κλασικό κοστούμι. Πρόσθεσε ένα παντελόνι καμπάνα, κορσέ αντί για πουκάμισο και φούξια χρώμα, δημιουργώντας ένα πολύ σεξυ εφέ.

Παντελόνια καμπάνα: Όλα τα στυλ και οι συνδυασμοί που θα γίνουν τάση-3
©Giambattista Valli

Το λευκό τζιν καμπάνα 

All time classic και πάντα κομψό. Το λευκό τζιν καμπάνα που πρότεινε ο Giambattista Valli, είναι ιδανικό για το γραφείο και όλες τις βραδινές εμφανίσεις.

Παντελόνια καμπάνα: Όλα τα στυλ και οι συνδυασμοί που θα γίνουν τάση-4
©Etro

Το μπλε τζιν καμπάνα

Ο οίκος Etro έμεινε πιστός στις κλασικές αξίες για την resort 2023 συλλογή του. Συνδύασε το μπλε τζιν καμπάνα με ένα oversized πουκάμισο και crop top με prints.

Παντελόνια καμπάνα: Όλα τα στυλ και οι συνδυασμοί που θα γίνουν τάση-5
©Christopher John Rogers

Το wide παντελόνι 

Η πιο soft εκδοχή για να υιοθετήσετε την τάση, είναι ένα φαρδύ παντελόνι σε όλο το μήκος του, που ανοίγει περισσότερο προς τα κάτω. Το wide pant σε μπλε χρώμα, έγινε μέρος ενός tonal look σε μπλε αποχρώσεις.

Διαβάστε επίσης | Loafers το καλοκαίρι; Τα supermodels λένε ναι

MHT