πετσέτες-θαλάσσης-απαραίτητες-σε-κάθ-319447
©@Leonie Hanne

Η προετοιμασία για τις καλοκαιρινές διακοπές έχει ήδη ξεκινήσει και όπως κάθε καλοκαίρι συγκεντρώνουμε όλα τα απαραίτητα που δεν θα αποχωριστούμε τους επόμενους μήνες από την beach bag.

Ακόμα και αν οι διακοπές μοιάζουν ακόμα μακριά, ένα μικρό getaway το Σαββατοκύριακο σε κάποια παραλία μπορεί να μας βάλει λίγο περισσότερο σε καλοκαιρινό mood γι’αυτό και σχεδιάζουμε από τώρα τα αξεσουάρ που θα έχουμε μαζί μας σε κάθε καλοκαιρινή εξόρμηση. Εκτός από το μαγιό μας, το αντηλιακό και το καπέλο που θα μας προστατεύσουν από τον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες, μια πρακτική πετσέτα θαλάσσης είναι το ίδιο απαραίτητη.

Αντλώντας έμπνευση από τις fashion insiders εκτός από μια πραγματική ανάγκη η πετσέτα θαλάσσης γίνεται κομμάτι του beach look μας καθώς υπάρχουν σχέδια που μπορούν να φορεθούν και σαν παρεό.

Ένα από τα πιο σημαντικά essentials της καλοκαιρινής λίστας των διακοπών, είναι και μια αφορμή για μια έξτρα δόση στυλ στην παραλία και μπορούμε να τη συνδυάσουμε μαζί με το μαγιό μας και να δημιουργήσουμε τις πιο σικάτες εμφανίσεις.

Είτε σκοπεύετε να περάσετε το καλοκαίρι στην πόλη είτε σε κάποιο νησί, το μόνο σίγουρο είναι ότι η πετσέτα δεν μπορεί να λείπει από την summer list σας και ευτυχώς υπάρχουν στην αγορά πολλά διαφορετικά σχέδια για κάθε γούστο και αισθητική. Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και το 2024, επικρατούν οι luxury εκδοχές τα έντονα χρώματα και τα prints αλλά και τα πιο κλασικά σχέδια με stripes τα οποία συνδυάζονται μοναδικά με κομψά λινά outfits σε λευκές αποχρώσεις και μίνιμαλ μαγιό.

Τα funky χρώματα και οι πιο ιδιαίτερες επιλογές είναι must και είναι η colorful προσθήκη που θα προσθέσει κάτι παραπάνω σε ένα πιο basic look. Παρόλο που υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια μαζί με την κλασική απορροφητική εκδοχή θα βρούμε και τις πιο ελαφριές επιλογές που μπορούν να μας συνοδεύσουν και σε ένα sunset party σαν παρεό.

Η Vogue συγκεντρώνει τις πιο essential πετσέτες που δεν πρέπει να λείπουν από την φετινή shopping list σας. 

Πετσέτες θαλάσσης: Απαραίτητες σε κάθε beachwear look-1
©Missoni

Πετσέτα θαλάσσης,Missoni

Πετσέτες θαλάσσης: Απαραίτητες σε κάθε beachwear look-2
©Loro Piana

Πετσέτα θαλάσσης,Loro Piana

Πετσέτες θαλάσσης: Απαραίτητες σε κάθε beachwear look-3
©Stefania Frangista

Πετσέτα θαλάσσης,Stefania Frangista

Πετσέτες θαλάσσης: Απαραίτητες σε κάθε beachwear look-4
©Christian Dior

Πετσέτα θαλάσσης,Christian Dior

Πετσέτες θαλάσσης: Απαραίτητες σε κάθε beachwear look-5
©Loewe

Πετσέτα θαλάσσης,Loewe

Πετσέτες θαλάσσης: Απαραίτητες σε κάθε beachwear look-6
©Bottega Veneta

Πετσέτα θαλάσσης,Bottega Veneta

MHT