η-καλοκαιρινή-και-χειμερινή-τσάντα-πο-318640
©Liz Sunshine

Η must-have bag για κάθε σεζόν

Στη λίστα με τις απαραίτητες καλοκαιρινές τσάντες έχουμε πάντα μια basket bag ή μια raffia. Οι fashion insiders όμως αποδεικνύουν πως αυτή η τσάντα έχει πλέον ένα twist που την καθιστά ιδανική για όλες τις εποχές, άρα μια αληθινή επένδυση.

Κομψή, all-time classic και με πολλές δυνατότητες για συνδυασμούς, η δερμάτινη braided τσάντα δημιουργεί το ίδιο εφέ με μια basket, αλλά το υλικό της είναι κατάλληλο για κάθε περίσταση, από το γραφείο, μέχρι τo weekend shopping.

Η καλοκαιρινή και χειμερινή τσάντα που δεν σταματούν να κρατούν οι fashion insiders-1
©Acielle/Style du Monde

Η συγκεκριμένη τσάντα έχει αρχικά viral χάρη στο brand Dragon Diffusion, που κυκλοφόρησε μια χειροποίητη πλεκτή τσάντα από δέρμα, σε πολλά διαφορετικά στυλ, από tote bag μέχρι shoulder. Κάπως έτσι η δερμάτινη basket bag έγινε το essential για κάθε εποχή και πλέον την συναντάμε στις συλλογές των μεγαλύτερων brands.

Αν σκέφτεστε να επενδύσετε σε αυτό το bag trend, επιλέξτε μια τσάντα σε κλασικό σκούρο καφέ ή σε μαύρο, για να ολοκληρώνει με κομψότητα κάθε εμφάνιση.

Η καλοκαιρινή και χειμερινή τσάντα που δεν σταματούν να κρατούν οι fashion insiders-2
©su-shan-leong

Η δερμάτινη braided bag έχει τον bohemian χαρακτήρα της ψάθινης τσάντας, αλλά το πολυτελές υλικό της εξασφαλίζει ένα σοφιστικέ αποτέλεσμα. Αποτελεί την τέλεια εναλλακτική για να αποκτήσετε μια ακόμα τσάντα, εκτός από την κλασική δερμάτινη, ενώ το γεγονός πως είναι ιδανική για όλο τον χρόνο, της δίνει ξεκάθαρα τον χαρακτηρισμό essential.

Η καλοκαιρινή και χειμερινή τσάντα που δεν σταματούν να κρατούν οι fashion insiders-3
©Dragon Diffusion

Δερμάτινη braided bag, Dragon Diffusion.

Η καλοκαιρινή και χειμερινή τσάντα που δεν σταματούν να κρατούν οι fashion insiders-4
©Massimo Dutti

Πλεκτή τσάντα, Massimo Dutti.

Διαβάστε επίσης | Αυτό το boho φόρεμα θα είναι η star τάση του καλοκαιριού

MHT