πώς-θα-παρακολουθήσετε-το-vogue-world-london-μέσω-livestream-284038
©Charlotte Wales

Στις 14 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ., η Vogue μεταφέρει τον fashion κόσμο της στο West End και όλοι μπορούν να συντονιστούν για να παρακολουθήσουν τις σελίδες του περιοδικού να ζωντανεύουν στο Theatre Royal Drury Lane. Σχεδιασμένο από τον βραβευμένο σκηνοθέτη με BAFTA και Olivier Stephen Daldry, την show director Emily Burns και τον creative producer Fran Miller μαζί με την ομάδα της Vogue, το event θα καλύψει όλο το φάσμα των τεχνών, από την όπερα και το μπαλέτο μέχρι το θέατρο, με εμφανίσεις από stars όπως οι Kate Moss, Sophie Okonedo, Ian McKellen, Stormzy.

To Vogue World θα λάβει χώρα στο ξεκίνημα της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου και θα γιορτάσει όχι μόνο την λαμπρή art scene της βρετανικής πρωτεύουσας αλλά θα είναι και ένας φόρος τιμής στη λονδρέζικη fashion υπεροχή. Οι performers και οι καλεσμένοι θα εμφανιστούν με looks από 16Arlington, Ahluwalia, Burberry, Charles Jeffrey LOVERBOY, Erdem, Maison Margiela και SS Daley, ανάμεσα σε πολλές ακόμα αυθεντίες του design.

Τα εισιτήρια διατίθενται ήδη προς πώληση με το 100% των κερδών να υποστηρίζει οργανισμούς για την ενίσχυση των παραστατικών τεχνών όπως National Theatre, Royal Opera House, South Bank Sinfonia και Rambert dance company. Για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το Vogue World: London από κοντά, μπορούν να συντονιστούν στο www.vogue.world στις 8 μ.μ. Για την βασική performance και στις 7.45 μ.μ. Για το pre-show, ενώ μπορούν να αγοράσουν όλα τα looks της βραδιάς μετά το τέλος του event.

To Vogue World: London πραγματοποιείται από τους Genesis, eBay, Coach με την υποστήριξη των Moncler και Don Julio 1942 και της Estée Lauder. Όλα τα έσοδα θα ενισχύσουν οργανισμούς τεχνών στο Λονδίνο. Αποκτήστε το εισιτήριό σας τώρα.

MHT