πράσινο-πώς-θα-το-προσθέσετε-στο-καθημ-194601

Το μαύρο και το γκρι είναι στην πρώτη γραμμή της γκαρνταρόμπας κάθε χειμώνα. Φέτος βέβαια το καφέ, το chocolate brown και όλες οι γήινες αποχρώσεις, είναι αυτές που ορίζουν την χρωματική παλέτα δίνοντας μια πιο ζέστη πινελιά στις καθημερινές εμφανίσεις. Ας μην ξεχνάμε όμως και τα πιο έντονα χρώματα που μπορούν να φωτίσουν το στυλ μας με μια κίνηση. Το πράσινο είναι αυτό το χρώμα που βλέπουμε τώρα στο street style και το Instagram και μπορούμε να σκεφτούμε πολλούς λόγους που μας αρέσει.

Αρχικά ταιριάζει τόσο με το μαύρο χρώμα, όσο και με τα neutrals, οπότε μπορεί εύκολα να ενταχθεί στα looks της σεζόν. Το ανακαλύπτουμε σε διαφορετικές αποχρώσεις, από πιο φωτεινές μέχρι πιο σκούρες, για να βρούμε αυτό το πράσινο που ταιριάζει στην επιδερμίδα και το προσωπικό μας στυλ. Αν σας φαίνεται κάπως έντονο ή περιοριστικό, το σίγουρο είναι πως μπορείτε να φορέσετε το πράσινο χρώμα είτε σε total looks, είτε απλά σαν λεπτομέρεια.

Μια πράσινη τσάντα θεωρείται πλέον all-time classic, όπως και ένα πράσινο παλτό. Οι μπότες σε neon πράσινο είναι το trend of the moment που μπορείτε να τολμήσετε για να κάνετε τη διαφορά στο street style. Ένα κοστούμι σε πράσινο θα ανανεώσει το office look, ενώ ένα πλεκτό πράσινο πουλόβερ είναι η πιο cosy επιλογή για το χειμώνα. Το πράσινο είναι και διαχρονικό αλλά και σούπερ hot φέτος, οπότε έχετε κάθε λόγο να το εντάξετε στην γκαρνταρόμπα σας.

Η Vogue συγκέντρωσε τις εμφανίσεις που θα γίνουν η βάση για το καθημερινό styling.

©George Angelis/Shot by Gio

Getty Images

©George Angelis/ Shot by Gio
©Getty Images
View this post on Instagram

A post shared by Tiffany Hsu (@handinfire)

©Acielle / StyleDuMonde
©George Angelis/Shot by Gio
©George Angelis/Shot by Gio
©George Angelis/Shot by Gio
©Acielle/Style du Monde
©Acielle/Style du Monde
©George Angelis/Shot by Gio
©George Angelis/Shot by Gio
©George Angelis/Shot by Gio

Διαβάστε επίσης | French chic: Τα αξεσουάρ για να το πετύχετε