τα-4-κομψά-sustainable-trainers-για-να-επενδύσετε-τώρα-290496
©Getty Images

Η μόδα στρέφεται όλο και πιο πολύ στη βιωσιμότητα και η αλλαγή στον τρόπο που ψωνίζουμε βρίσκεται σε εξέλιξη. Τα brands πλέον δίνουν την ευκαιρία όλο και περισσότερο στους καταναλωτές να επενδύουν σε ρούχα και αξεσουάρ που εκτός από την κομψότητα επικεντρώνονται και στην δημιουργία προϊόντων με eco-friendly χαρακτήρα. Κάτι το οποίο έχει περάσει και στα sneakers και όσο η μόδα προχωράει και τα trends αλλάζουν, τα μεγαλύτερα brands του κόσμου αφοσιώνονται στα eco trainers, αποδεικνύοντας ότι τα sneakers μπορούν όχι μόνο να είναι κομψά, αλλά και να έχουν βιώσιμη προσέγγιση. Καθώς λοιπόν τόσο οι περιβαλλοντικές όσο και οι ηθικές ανησυχίες σχετικά με τη χρήση του δέρματος συνεχίζουν να αυξάνονται, είναι σημαντικό να επενδύουμε σε σχέδια που συνδυάζουν ευελιξία, άνεση και βιωσιμότητα μαζί σε ένα παπούτσι.

Οι celebrities επιβεβαιώνουν ότι τα sustainable sneakers μπορούν να είναι το ίδιο cool με ένα οποιοδήποτε ζευγάρι και δεν τα αποχωρίζονται από τις καθημερινές εμφανίσεις τους. Από την πριγκίπισσα της Ουαλίας και τη Meghan Markle με τα Veja sneakers τους, μέχρι την Katie Holmes με το αγαπημένο στυλ Chloé Nama (τα οποία φοράει συνέχεια από τότε που πρωτοκυκλοφόρησαν το 2022), μια σειρά από τις πιο διάσημες A-listers υπερασπίζονται δυναμικά την τάση των sustainable sneakers τα τελευταία χρόνια.

Είτε τα συνδυάσετε με τζιν είτε με πλεκτό φόρεμα, ένα eco trainer είναι ίσως η πιο ευέλικτη επένδυση που μπορείτε να κάνετε αυτό το φθινόπωρο – διασφαλίζοντας ταυτόχρονα το στυλ και οικολογική συνείδηση.

Η Vogue συγκέντρωσε τα 4 πιο κομψά sustainable trainers που πρέπει να περιλαμβάνει η λίστα με τα απαραίτητα.

Τα 4 κομψά sustainable trainers για να επενδύσετε τώρα-1
©Veja

Παπούτσια,Veja,Kalogirou

Τα 4 κομψά sustainable trainers για να επενδύσετε τώρα-2
©Loci

Παπούτσια,Loci

Τα 4 κομψά sustainable trainers για να επενδύσετε τώρα-3
©Adidas

Παπούτσια,Adidas

Τα 4 κομψά sustainable trainers για να επενδύσετε τώρα-4
©Chloe

Παπούτσια,Chloe,Luisa World

Διαβάστε επίσης | 6 flared παντελόνια για να ξεχάσετε τα skinny

MHT