τα-7-μαύρα-φορέματα-που-θα-αποκτήσουμε-π-250976
©GEORGE ANGELIS/SHOT BY GIO

Αν και είναι ακόμη Νοέμβριος έχουμε ήδη ξεκινήσει να μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα, καθώς και να φανταζόμαστε τις εμφανίσεις που θα κάνουμε τις πιο γιορτινές μέρες. Όπως πάντα, το εορταστικό κλίμα μας φτιάχνει τη διάθεση και μας βάζει σε mood πειραματισμού όσον αφορά το styling, ειδικά με θηλυκά κομμάτια που θα απογειώσουν την αυτοπεποίθησή μας.

Το μαύρο φόρεμα είναι ένα από τα all time classic pieces που ποτέ δεν μπορούμε να αποχωριστούμε. Ακόμη και για τις πιο επίσημες και απαιτητικές περιστάσεις, το μαύρο φόρεμα είναι το safe place που ποτέ δεν θα μας προδώσει, για αυτό και κάθε τέτοια εποχή ψάχνουμε τις τάσεις για να δούμε σε ποια νέα του παραλλαγή θα επενδύσουμε.

Από εφαρμοστά με σούπερ sexy διάθεση, σε μοντέρνα με edgy λεπτομέρειες και κλασικά για κάθε στιλ, τα μαύρα φορέματα που προτείνει φέτος η μόδα είναι κομψά και passe partout. Με ψηλές μπότες όπως στην πασαρέλα αλλά και με αρβυλάκια ή loafers όπως στο street style, ο σχεδιασμός τους έχει γίνει με βάση τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, που θέλει φορέματα που μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε περίσταση.

Dress up ή dress down, όπως και να αποφασίσετε να πειραματιστείτε με το μαύρο φόρεμά σας μη ξεχάσετε να εστιάσετε στις λεπτομέρειες. Τα φτερά, τα cut outs, τα γάντια, η υφή αλλά και το glam vibe, είναι όλα στοιχεία που αναδεικνύουν μια εμφάνιση και την καθιστούν κορυφαία. Λίγο πριν τις γιορτές, αναζητήστε αυτά που θα φορέσετε όλο τον χειμώνα και επενδύστε στο στιλ με το πιο updated design.

Με φτερά

Τα 7 μαύρα φορέματα που θα αποκτήσουμε πριν τα Χριστούγεννα-1
©16Arlington

Μίνι φόρεμα με φτερά, 16Arlington

Sequined

Τα 7 μαύρα φορέματα που θα αποκτήσουμε πριν τα Χριστούγεννα-2
©Rotate

Φόρεμα με παγιέτες, Rotate

Bodycon

Τα 7 μαύρα φορέματα που θα αποκτήσουμε πριν τα Χριστούγεννα-3
©Versace

Μίντι φόρεμα, Versace

LBD

Τα 7 μαύρα φορέματα που θα αποκτήσουμε πριν τα Χριστούγεννα-4
©Reformation

Μίνι φόρεμα, Reformation

Satin

Τα 7 μαύρα φορέματα που θα αποκτήσουμε πριν τα Χριστούγεννα-5
©Zadig et Voltaire

Σατέν φόρεμα, Zadig et Voltaire

Strapless

Τα 7 μαύρα φορέματα που θα αποκτήσουμε πριν τα Χριστούγεννα-6
©Off White

Μίνι φόρεμα, Off White

Βελούδινο

Τα 7 μαύρα φορέματα που θα αποκτήσουμε πριν τα Χριστούγεννα-7
©Zara

Βελούδινο φόρεμα, Zara

Διαβάστε επίσης | 6 sequined κομμάτια για να φοράτε παγιέτες κάθε μέρα

MHT