πλεκτά-οι-6-τάσεις-για-να-αναβαθμίσετε-250265
©Getty Images

Τα πουλόβερ και οι πλεκτές ζακέτες ανήκουν σε αυτά τα πιο συνηθισμένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας, που έχουν κυρίως χρηστικό ρόλο όταν αρχίζουν να πέφτουν οι θερμοκρασίες. Το χειμώνα του 2023 όμως, οίκοι όπως Loewe και Khaite, αντιμετώπισαν τα πλεκτά ως τα απόλυτα fashion items και μας έκαναν να τα ερωτευτούμε ξανά. Αντί για το κλασικό μαύρο πουλόβερ -που σίγουρα πρέπει να έχετε για τα everyday looks- ανακαλύψτε όλες τις νέες τάσεις στα πλεκτά για να τολμήσετε ένα makeover στο στυλ σας.

Οι κορυφαίες street stylers μας δείχνουν τις πιο stylish εμφανίσεις με πλεκτά, που μόνο boring δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Αντλήστε έμπνευση τώρα και υιοθετήστε το στυλ.

Πλεκτά: Οι 6 τάσεις για να αναβαθμίσετε το κλασικό πουλόβερ του χειμώνα-1
©Phil Oh

Το πλεκτό γιλέκο

Το άλλοτε συνδεδεμένο με το grandpa style καρό πλεκτό γιλέκο, φέτος θεωρείται super cool και συνδυάζεται με δερμάτινα παντελόνια και biker μπότες. Έχετε κάθε λόγο να επενδύσετε σε αυτό το κλασικό πλεκτό, που θα φορέσετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Πλεκτά: Οι 6 τάσεις για να αναβαθμίσετε το κλασικό πουλόβερ του χειμώνα-2
©Phil Oh

To rainbow πουλόβερ

Συνήθως φοράμε τα πουλόβερ μας τις πιο γκρίζες μέρες του χειμώνα, όταν έχουμε ανάγκη από έξτρα θαλπωρή. Αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για να επιλέξετε φέτος ένα rainbow πουλόβερ με χρώματα και ρίγες, που θα φωτίσει το look σας.

Πλεκτά: Οι 6 τάσεις για να αναβαθμίσετε το κλασικό πουλόβερ του χειμώνα-3
©Phil Oh

Το μπεζ πουλόβερ

Με την πρώτη σκέψη ένα μπεζ πουλόβερ είναι απλά boring. Φέτος όμως το εντάσσουμε σε total looks που κινούνται σε neutral αποχρώσεις, όπως μας δείχνουν και οι πιο καλοντυμένες street stylers.

Πλεκτά: Οι 6 τάσεις για να αναβαθμίσετε το κλασικό πουλόβερ του χειμώνα-4
©Phil Oh

Η πλεκτή ζακέτα

Λέμε ναι στα cardigans, αρκεί να είναι ένα μέγεθος μεγαλύτερο. Ένα fashion trick για να απογειώσετε τα layering του χειμώνα και να κάνετε ένα μοντέρνο update στο στυλ σας.

Πλεκτά: Οι 6 τάσεις για να αναβαθμίσετε το κλασικό πουλόβερ του χειμώνα-5
©Acielle/Style du Monde

Το πλεκτό σετ

Αντί για tracksuits, φορέστε ένα πλεκτό σετ με φούστα και τοπ. Είναι εξίσου άνετο και super chic.

Πλεκτά: Οι 6 τάσεις για να αναβαθμίσετε το κλασικό πουλόβερ του χειμώνα-6
©Getty Images

To πλεκτό bralette

Τα bralette φέτος είναι για να φαίνονται. Επιλέξτε ένα από κασμίρ και φορέστε το με office παντελόνια και high heels για ultra θηλυκές εμφανίσεις.

Διαβάστε επίσης | Οι 5 τάσεις που φορούν τώρα οι Νεοϋορκέζες