τα-all-time-classic-γυαλιά-ηλίου-που-φορούν-τώρα-στο-266369
©Phil Oh

Όπως με τα ρούχα, έτσι και με τα αξεσουάρ, θα υπάρχουν πάντα κάποια κομμάτια τα οποία όσα χρόνια και αν περάσουν θα παραμένουν στην πρώτη γραμμή των τάσεων. Οι street stylers, ενώ συχνά επιδιώκουν να φορούν την τελευταία λέξη της μόδας δεν είναι λίγες οι φορές που μας εκπλήσσουν ευχάριστα επιλέγοντας να ολοκληρώσουν τα σύνολά τους με τέτοια διαχρονικά basics, τα οποία πολύ πιθανό να έχουμε όλες στη γκαρνταρόμπα μας.

Ένα από αυτά είναι και το μοντέλο Wayfarer της Ray-Ban, τα iconic γυαλιά ηλίου που έκανε διάσημα η Audrey Hepburn στην ταινία Breakfast at Tiffany’s και στη συνέχεια είδαμε σε προσωπικότητες όπως  Elisabeth Taylor και Marilyn Monroe, γυναίκες-σύμβολα της μόδας και της θηλυκότητας.

Τα all time classic γυαλιά ηλίου που φορούν τώρα στο Παρίσι-1
©Phil Oh

Τα Wayfarer είναι ένα piece που δεν παρέμεινε τυχαία στην κορυφή. Πέρα από τη λειτουργικότητά του όσον αφορά την προστασία από τον ήλιο, είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να μπορεί να κολακεύει κάθε σχήμα προσώπου και συνεπώς να προσαρμόζεται σε κάθε στιλ.

Τα all time classic γυαλιά ηλίου που φορούν τώρα στο Παρίσι-2
©Phil Oh

Φέτος στο Παρίσι, το είδαμε σε αρκετά σύνολα και αυτό είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως αν έχετε και εσείς τα συγκεκριμένα γυαλιά στη συλλογή σας, τώρα είναι η στιγμή να τα επαναφέρετε. Σε εμφανίσεις με elevated basics όπως καπαρντίνες, δερμάτινα τζάκετ, tailored pants και ανδρόγυνα πουκάμισα, τα Wayfarer είναι ένας πολύ εύκολος και γρήγορος τρόπος να προσθέσετε στιλ και timeless touch.

Τα all time classic γυαλιά ηλίου που φορούν τώρα στο Παρίσι-3
©Phil Oh

Διαβάστε επίσης | Το φόρεμα της νέας σεζόν θα είναι στράπλες

MHT