όλα-τα-καρέ-της-άνοιξης-από-το-street-style-του-πα-266130
©George Angelis/Shot by Gio

Η Εβδομάδα Μόδας ολοκληρώθηκε και αυτό που άφησε πίσω, εκτός από τα πιο hot σύνολα, ήταν μια σειρά από καρέ κουρέματα που επιβεβαιώνουν πως τα κοντά μαλλιά είναι και πάλι απόλυτη τάση. Fashion editors, influencers και street stylers απαθανατίστηκαν να διασχίζουν τους δρόμους του Παρισιού με τα πιο stylish bob και σίγουρα μας ξεσήκωσαν να σκεφτούμε και εμείς την αλλαγή, ειδικά τώρα που μπαίνουμε στο mood της νέας σεζόν.

Ποιο είναι όμως το κατάλληλο καρέ για κάθε πρόσωπο; Ανάλογα με τις γωνίες και το σχήμα προσώπου σας, υπάρχουν επιλογές από το safe μακρύ καρέ, στο lob, το micro bob ή το ασύμμετρο. Κάθε στιλ είναι εξίσου μοντέρνο και cool, ωστόσο η επιτυχία όλων κρίνεται από τον τρόπο που θα εκτελεστούν.

Για να πάρετε ιδέες για τις πιο in τάσεις, η Vogue έφτιαξε έναν οδηγό με τα πιο ωραία haircuts: 

Καρέ με half bun

Ένας πολύ φρέσκος και διαφορετικός τρόπος να τονίσετε τη δυναμική του καρέ σας είναι να το χωρίσετε στα δύο. Το half-bun στο πάνω μέρος θα δώσει έμφαση στο κούρεμα, καθώς και έξτρα preppy αέρα στη συνολική εμφάνιση.

Όλα τα καρέ της άνοιξης από το street style του Παρισιού-1
©George Angelis/Shot by Gio

Καρέ με layers

Ένα από τα κουρέματα που μας άρεσε ιδιαίτερα ήταν το καρέ με layers. Ιδανικό για τις γυναίκες που χρειάζονται όγκο, θα χαρίσει κίνηση ακόμη και στα πιο «βαριά» μαλλιά.

Όλα τα καρέ της άνοιξης από το street style του Παρισιού-2
©George Angelis/Shot by Gio

Micro bob

Το micro bob ή αλλιώς το πολύ κοντό καρέ είναι thing και αυτή την άνοιξη. Αν και δεν θα το προτείναμε σε όλους, είναι σίγουρα πολύ δυνατή τάση για όσες από εσάς λατρεύετε να αναδεικνύετε τα φυσικά χαρακτηριστικά σας.

Όλα τα καρέ της άνοιξης από το street style του Παρισιού-3
©George Angelis/Shot by Gio

Καρέ με αφέλειες

Το πιο θηλυκό καρέ αυτής της λίστας είναι σίγουρα αυτό με τις αφέλειες. Αν, λοιπόν, σκοπός είναι να αγκαλιάσετε τη σέξι πλευρά σας αυτή την άνοιξη, μη διστάσετε να το τολμήσετε.

Όλα τα καρέ της άνοιξης από το street style του Παρισιού-4
©George Angelis/Shot by Gio

Καρέ με χρώμα

Εντυπωσιακά και eye catching, τα colorful καρέ είναι ο πιο funky τρόπος να υποδεχθεί κανείς την άνοιξη. Το χρώμα που ξεχώρισε από το street style ήταν το μπλε.

Όλα τα καρέ της άνοιξης από το street style του Παρισιού-5
©George Angelis/Shot by Gio

Ασύμμετρο καρέ

Κομψό και σοφιστικέ, το ασύμμετρο καρέ είναι η πιο κατάλληλη επιλογή για να δημιουργήσετε γωνίες στο πρόσωπο.

Όλα τα καρέ της άνοιξης από το street style του Παρισιού-6
©George Angelis/Shot by Gio

Μακρύ καρέ

Αν δεν νιώθετε ακόμη έτοιμες να αποχωριστείτε το μήκος σας, μπορείτε να περάσετε πρώτα από το μακρύ καρέ ή αλλιώς το lob. Ίσιο και μέχρι την κλείδα, είναι μια πολύ καλή αρχή για να εισαχθείτε στα short haircuts.

Όλα τα καρέ της άνοιξης από το street style του Παρισιού-7
©George Angelis/Shot by Gio

Διαβάστε επίσης | 5 hair trends που θα δοκιμάσουμε τώρα από τις πασαρέλες

MHT